Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti mit szólnátok hozzá, ha egy olyan csaj keresne titeket akinek van párja?
Figyelt kérdés
Hiába szeretem a páromat meg vele tervezem a jövőmet, egyszerűen képtelen vagyok elfelejteni egy másik pasit. Teljesen abnormális dolog hiszen jóformán alig beszéltünk , majdhogynem csak látásból ismerem,vagy 3 éve szerelembe estem vele első pillantásból és vagy másfél éve nem is láttam de állandóan rá gondolok. Miért van ez? Tudom hogy szeret a párom meg én is nagyon szeretem őt de egyszerűen értelmetlen lett így az egész életem. Ennyire még sosem voltam összezavarodva lelkileg.2023. szept. 11. 00:13
11/16 anonim válasza:
Ha viszonzott a dolog, nem orulnek neki. Inkabb ne zavarj. Ne almodj rola, nem is ismered, lehet még a párod 10x jobb nála
12/16 anonim válasza:
Hasonló szituban járok. Volt egy srác akit a párom előtt “ismertem” meg lényegében párszor beszéltünk. Külsőre nagyon bejött, amennyit beszéltünk az alapján is szimpatikus volt, azt vettem észre mintha én is bejonnék neki. De lényegében semmi sem történt pár beszélgetésen kívül. Majd elfelejtődött egy időre, osszejottem a jelenlegi párommal. Nyilván megjelent a srác az életemben újra( egyetem ). Beszéltünk párszor, mint régi ismerősök es kizárólag az egyetemről. De már ennek is egy éve. Őszintén szólva bennem is van egy ilyen megmagyarázhatatlan dolog egy érzés vele kapcsolatban. Nyilván tetszik még mindig, de nem is ismerem. Egyáltalán nem. Ahogyan itt többen is írták ezt lényegében mi gondoljuk túl. Én arra gondoltam még, hogy talán bennem azért maradt ez így meg mert sosem lett semmi belőlünk. És úgymond egy űrt hagyott bennem, előjött ez a mi lett volna ha érzés. De ezen kár agyalni neked is es nekem is. Ha szereted a párod, ezt írtad akkor ezt az érzést valahogy el kell engedned. Őszintén szólva nem tudom hogyan, én is ebben vagyok benne. Néha erősebb, néha gyengébb. Van hogy hetekig nem is jut eszembe. Hogy miért van ez? Nem tudom, de néha megijedek saját magamtól. Mivel nem szeretnék így érezni, így gondolni.
13/16 anonim válasza:
Nem örülnék neki. Arra gondolnék, hogy biztos szex közben is arra a másik csávóra gondol. Az a baj, hogy bármit csinálsz, rányomja a bélyegét a kapcsolatra, akkor is, ha nem is tudsz róla. Vonjam kérdőre? Hagyjam rá?
Nem tudom... Az ilyeneket olvasva kicsit mindig kicsit kevesebb illúzióm marad a szerelemmel kapcsolatban.
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Heheh nekem külsőre totál szembe megy az ideálommal akik eddig tetszettek.
2023. szept. 11. 15:25
15/16 anonim válasza:
Ha én vagyok az, nyugodtan keress meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!