Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Srácok, nálatok mikor kuka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, nálatok mikor kuka egy csaj?

Figyelt kérdés
5 napja szakítottam a barátnőmmel. Alapvetően jól megvoltunk egy ideig, aztán a beszélgetések során kiderült hogy én jól keresek és teljesen megváltozott. Mindenhova menni akart, mindenfélét venni akart. Ez megpecséltelte a kapcsolatunkat és sajnos szakítanom kellett vele mert úgy éreztem hogy csak élősködni akar rajtam. Szerintetek hibáztam? Nálatod ez kuka lenne?
2023. nov. 28. 16:32
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
69%

Csakhogy itt nem erről volt szó, hanem pontosan nő csinálta ezt! És ezekután a kérdező férfiként szóvátette, mégis jött pár sérült elmebajos aki őt próbálta hibásnak kihozni, meg állt bele személyeskedni, a nő hibáját és aljasságát letagadva. És lepontozták azokat, akik ezt az undorító viselkedést kérték számon a nőkön, akik idejöttek hőbörögve és még nekik állt feljebb. Mert ez itt valóban kettős mérce sokak esetében.

Ha meg aranyásós kérdés van én se megyek oda trollkodni meg belekötni a jogosan felháborodott nőkbe, meg oltogatni a kérdezőt, meg lepontozgatni. Vagyis várj, ezekután lehet hogy mégis pontosan ezt fogom tenni. Nem érdemeltek semmi mást, az itteni álszent kiforgatós áldozatszerep is ezt igazolja. Ritka szánalmas ez az egész.

2023. nov. 28. 20:34
 42/61 anonim ***** válasza:
73%
Az ilyen nőkkel fenntartásokkal kell bánni, ha mégis vele maradsz, mert könnyen elfelejtik bevenni a fogamzásgátlót, aztán a nyakadon marad.
2023. nov. 28. 21:00
 43/61 anonim ***** válasza:
83%
#40 Képzavar van. Nem a pénzes nő a golddigger, ha ugyan olyan keresetű pasit keres. Hanem ha csóró a csaj és úgy keres nála jóval vagyonosabbat, mondván jó a seggem.
2023. nov. 28. 21:23
 44/61 A kérdező kommentje:

38-as, gondolom te is egy ilyen alacsony keresetű nő vagy, akinek alanyi jogon járna a tuti, 38=KUKA

A többieknek köszönöm az egyetértést/megerősítést. A feminácik ezúttal nem diadalmaskodtak. :D

2023. nov. 29. 06:22
 45/61 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező, minek feminácizol, ha egy hagyományosabb felállás sem tetszik? Keressen a nő is sokat, de femináci se legyen? Neked lehet, pasi kéne inkább.
2023. nov. 29. 10:29
 46/61 anonim ***** válasza:
32%

#45 A hagyományos felállássál pont a nőknek van baja, csak mondom. Az egyik kérdésnél pár femináci szétszedett, hogy a hagyományos házásság a nőnek csak rossz lehet.

Akkor most döntsétek el, hogy mi a jó nektek.

2023. nov. 29. 12:22
 47/61 anonim ***** válasza:
100%

26/30 vagyok.

Sztm meg egy pasinak is joga van nézni, hogy a nő mennyit keres hozzá lépést.

Mindenkinek joga van elvárni, amit akar.

2023. nov. 29. 14:39
 48/61 anonim ***** válasza:
67%
46, a nők el szokták dönteni mit akarnak, van aki karrierközpontú, van aki hagyományos értékrendű, és van, aki megszakad, mert mindkettőben próbál maximálisan helytállni. Nem a nők szokták verni a tamtamot, nézd meg a kérdezőt itt is, alacsony keresetű csaj nem jó neki, nem elég komoly neki a szak, amit végez, itt szajkózza, hogy szerezzen piacképes képesítést, de a következő mondatában már feminácizik egyet. Akkor talán döntse el a kérdező, hogy mi a jó neki, de látszólag neki semmi.
2023. nov. 29. 15:00
 49/61 anonim ***** válasza:
24%
47, senki nem mondta, hogy nincs joga. De ha ennyire nézi, minek jött össze vele? Tudta, mi a végzettsége, lenézte, lebüfészakozta, tudta, mennyi a keresete, kevesellte, aztán mégis összejött vele. Minek??
2023. nov. 29. 15:01
 50/61 anonim ***** válasza:
54%
49 47 vagyok. Ezt írtam én is.
2023. nov. 29. 15:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!