Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Srácok, nálatok mikor kuka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, nálatok mikor kuka egy csaj?

Figyelt kérdés
5 napja szakítottam a barátnőmmel. Alapvetően jól megvoltunk egy ideig, aztán a beszélgetések során kiderült hogy én jól keresek és teljesen megváltozott. Mindenhova menni akart, mindenfélét venni akart. Ez megpecséltelte a kapcsolatunkat és sajnos szakítanom kellett vele mert úgy éreztem hogy csak élősködni akar rajtam. Szerintetek hibáztam? Nálatod ez kuka lenne?
2023. nov. 28. 16:32
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 A kérdező kommentje:

Ja, így van.

Az ilyen 16-os féle csajok lennének az elsők akik dobnának egy csávót ha nekik kéne fizetni bármit is, de fordítva meg sóher bétáznak. :D Gusztustalan egy emberek az ilyenek.

2023. nov. 28. 17:25
 22/61 anonim ***** válasza:
100%
Ha az után változott meg a lány anyagiakhoz való hozzáállása, hogy megtudta mennyit keresel, az tényleg gond. Ha pedig enélkül kerekedett benned felül az anyagiasság, akkor a te fejedben van a gond.
2023. nov. 28. 17:25
 23/61 anonim ***** válasza:
19%
15# ok, bocsi, visszaszívom, ne haragudj, fogalmam sem volt, hogy van ilyen baromság, ennek a szaknak tényleg semmi értelme.
2023. nov. 28. 17:26
 24/61 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező, írták mások is, nem az a gáz, hogy vele szakítottál, hanem ahogy írsz róla, meg ahogy beszélsz a nőkről. Büfészakozni is gáz 2023-ban, főleg diplomás embertől gáz, mert pontosan neked kéne tudni, hogy semmilyen végzettséget nem adnak ingyen, és akármilyen szakon is, de ő is tisztességesen ledoktorizott.

Amúgy nem is értem, miért írtad ki a kérdést, önigazolást keresel, vagy jó érzés volt elszidni a csajt arc nélkül?

2023. nov. 28. 17:28
 25/61 A kérdező kommentje:

22- Azután változott meg sajnos.

23- Elsőnek én se hittem el hogy van ilyen.

24- Bocs, de az ilyen bölcsész kamu papírokat nem tekintem diplomának és ő még nem doktorált le, még van vagy 3-4 éve. A stílus tény hogy nem szép, de az se szép ha valaki kihasznál. Az utóbbi szerintem rosszabb és neki is így kommunikáltam le a végén a dolgokat, szóval nem a háta mögött beszélek róla.

2023. nov. 28. 17:29
 26/61 anonim ***** válasza:
92%

Senkit nem érdekel te kit/mit kinek/minek tekintesz.

Keress olyan nőt, akinek van pénze. Nem bonyolult 😅.

2023. nov. 28. 17:32
 27/61 anonim ***** válasza:
79%
Legfeljebb nem adsz neki pénzt nem koltesz rá. Vegyen mindent magának a saját pénzébol. Ezért minek kidobni?
2023. nov. 28. 17:33
 28/61 A kérdező kommentje:

26 - Ez lesz, hasonló keresetű csaj kell és megvan oldva a gond.

27 - Azért mert nincs pénze és kb fenntartani tudja magát hónapról hónapra.

2023. nov. 28. 17:33
 29/61 anonim ***** válasza:
91%

16-os vagyok, és férfi, ezt benézted. Az a helyzet, hogy én is jól keresek és engem baromira nem érdekelt sosem, hogy a csajom mennyit keres, amíg tisztességes munkát végez. Én nem azért szeretem a nőmet, mert tetszik a diplomája, meg nem a karrierjétől áll fel nekem. Én férfiként a nőies nőket szeretem, és ha épp olyan nőm van, aki rosszabbul áll anyagilag, nekem nem okoz gondot örömet szerezni neki. Igen, elviszem helyekre, mert szeretek örömet okozni neki, és mert megtehetem. Azt is megértem ugyanakkor, hogy te szakítottál ezzel a lánnyal, de azt nem értem továbbra sem, minek kell szidni meg büfészakozni, meg lenézni.

Te végig tudtad mi a végzettsége és mennyit keres, mégis vele voltál ennek ellenére. Magadba nézz, mi ennek az oka, ha ennyire mélyen lenézed? Már-már azt gondolnám, jó volt az elérhető p.nci, csak cserébe ne kelljen semmit adni.

2023. nov. 28. 17:35
 30/61 anonim ***** válasza:
91%

26 vagyok. És hány nő megkapja a pénzéhes jelzőt akkor is ha a saját szintjét várja el. Én is megkaptam már 😅.

Te is betudod lőni az elején kb ki milyen...aztán nem lesznek ilyen gondok.

2023. nov. 28. 17:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!