Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nálatok mikor kuka egy csaj?
Itt nem az a baj hogy a nő kevesebbet keres. Hanem az a baj, hogy amint megtudta hogy a férfi jóval többet, ő egyből ezt ki akarná használni, megélni azt amire a saját keresetéből nem futná neki. Felesleges luxuscikkek megvétele, utazgatás és a többi. Érdekes hogy ilyenkor hol van az az úgynevezett egyenjogúság elvárása. Főleg akik még nekiállnak a férfit ekézni.
Kérdező, jól teszed szerintem is, ha nem hagyod hogy kihasználjanak. Főleg mert akik ilyenek, azok nem tudják hol a határ, és simán vérszemet kapnak. A végén már semmi nem lesz elég nekik.
A mai nők 90% alapból kuka.
Drága ruhák, olcsó emberek.
11 - Pontosan ez volt a gond. :)
14 - dr.-i címe bárkinek lehet, én is lehet dr. gépészmérnök, csak éppenséggel nincs értelme. Az államtudományi kar meg egy kamu szak, pár éve hozta létre a fidesz és kb arra jó hogy közigazgatásban dolgozz, közigazgatási bértáblán, ami egy hulladék. Olvass csak utána az NKE államtudományi karnak, full büfé az egész, semmire nem mész vele. :D
11, a lényeg, hogy vagy így, vagy úgy, de feszültséget tud okozni, ha a két fél között nagy az anyagi szakadék. Jelen helyzetben a csaj akart visszaélni vele, de ez nézhetne ki úgy is, hogy a jómódú akarna menni két hétre Balira,meg a nem tudom milyen fullos eseményekre, és azt mondja, hogy figyelj szívem, fizetek neked mindent. Ez a rosszabb szinten lévőt meg egyszerűen zavarja, mert úgy érzi, hogy semmit nem tud hozzátenni ilyen értelemben a kapcsolathoz.
Nem minden ember szeret a másik felen élősködni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!