Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Srácok, nálatok mikor kuka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, nálatok mikor kuka egy csaj?

Figyelt kérdés
5 napja szakítottam a barátnőmmel. Alapvetően jól megvoltunk egy ideig, aztán a beszélgetések során kiderült hogy én jól keresek és teljesen megváltozott. Mindenhova menni akart, mindenfélét venni akart. Ez megpecséltelte a kapcsolatunkat és sajnos szakítanom kellett vele mert úgy éreztem hogy csak élősködni akar rajtam. Szerintetek hibáztam? Nálatod ez kuka lenne?
2023. nov. 28. 16:32
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
61%

Itt nem az a baj hogy a nő kevesebbet keres. Hanem az a baj, hogy amint megtudta hogy a férfi jóval többet, ő egyből ezt ki akarná használni, megélni azt amire a saját keresetéből nem futná neki. Felesleges luxuscikkek megvétele, utazgatás és a többi. Érdekes hogy ilyenkor hol van az az úgynevezett egyenjogúság elvárása. Főleg akik még nekiállnak a férfit ekézni.

Kérdező, jól teszed szerintem is, ha nem hagyod hogy kihasználjanak. Főleg mert akik ilyenek, azok nem tudják hol a határ, és simán vérszemet kapnak. A végén már semmi nem lesz elég nekik.

2023. nov. 28. 17:12
 12/61 anonim ***** válasza:
36%

A mai nők 90% alapból kuka.

Drága ruhák, olcsó emberek.

2023. nov. 28. 17:14
 13/61 anonim ***** válasza:
71%
12-es, a férfiak meg még arra sem képesek, hogy tisztességesen felöltözzenek. Szar ruhák, szar emberek.
2023. nov. 28. 17:15
 14/61 anonim ***** válasza:
79%
Doktori címe a jogászoknak van, az állam és jogtudományi kar nem éppen büfészak. Ha már kitalálsz egy kamusztorit, legalább nézz utána pár dolognak, hogy ne ilyen orbitális hülyeségeket hazudozz.
2023. nov. 28. 17:15
 15/61 A kérdező kommentje:

11 - Pontosan ez volt a gond. :)

14 - dr.-i címe bárkinek lehet, én is lehet dr. gépészmérnök, csak éppenséggel nincs értelme. Az államtudományi kar meg egy kamu szak, pár éve hozta létre a fidesz és kb arra jó hogy közigazgatásban dolgozz, közigazgatási bértáblán, ami egy hulladék. Olvass csak utána az NKE államtudományi karnak, full büfé az egész, semmire nem mész vele. :D

2023. nov. 28. 17:17
 16/61 anonim ***** válasza:
68%
Ez a lány ezek szerint úgy is a barátnőd volt, hogy nem tudta, mennyit keresel. Te viszont tudtad, hogy ő mennyit keres, mégsem adtad ki az útját. Valami nem stimmel. Mindegy, jobban járt, hogy szakítottál, így van lehetősége találni egy nem sóher bétát.
2023. nov. 28. 17:19
 17/61 anonim ***** válasza:
20%
#13 Jajj, de magadra vetted szívem.
2023. nov. 28. 17:20
 18/61 anonim ***** válasza:
91%
Keress pénzes nőt...ennyi 🤷🏻‍♀️
2023. nov. 28. 17:20
 19/61 A kérdező kommentje:
16 - Sajnálom hogy nem tudsz szöveget értelmezni. Sóher béta? Jaa, hogy egy férfi sóher ha nem akar eltartani valakit és kb mindent fizetni egy kapcsolatban. Bocs, ne haragudj, ezt nem tudtam. :D
2023. nov. 28. 17:21
 20/61 anonim ***** válasza:
88%

11, a lényeg, hogy vagy így, vagy úgy, de feszültséget tud okozni, ha a két fél között nagy az anyagi szakadék. Jelen helyzetben a csaj akart visszaélni vele, de ez nézhetne ki úgy is, hogy a jómódú akarna menni két hétre Balira,meg a nem tudom milyen fullos eseményekre, és azt mondja, hogy figyelj szívem, fizetek neked mindent. Ez a rosszabb szinten lévőt meg egyszerűen zavarja, mert úgy érzi, hogy semmit nem tud hozzátenni ilyen értelemben a kapcsolathoz.

Nem minden ember szeret a másik felen élősködni. :)

2023. nov. 28. 17:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!