Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, volt már veletek olyan, hogy a szerintetek fullos csaj, akinél esélyetek se lenne, kiderült, hogy pont ti vagytok az esetei?
Figyelt kérdés
Mi történt ezután?2020. nov. 2. 21:32
1/29 anonim válasza:
Volt, amikor észrevettem, megpróbáltam helyrehozni, amit addig elcsesztem.
Nagyon nehezen sikerült, két évig voltunk együtt, miattam lett vége.
2/29 anonim válasza:
Sose volt olyan, hogy belül is fullos lett volna.
3/29 anonim válasza:
Volt: félénk vagyok/voltam, küldtem egy-egy jelet, de nem foglalkoztam vele, pedig érződött a levegőben valami...
4/29 anonim válasza:
Egyszer volt ilyen. Megismert jobban és rájött, hogy nem vagyok mégsem az esete, mert nem kell neki olyan aki belül sérült vagy gondjai vannak.
F
5/29 anonim válasza:
Elkezdett akadni a DvD lejátszó 😂
Viccet félretéve, nagyon hamar kiderült,hogy a csaj mégsem fullos. Akkora muffja van mint egy lónak, teljesen hibbant, érzelmileg óvodás szinten sincs,vagy olyan perverz,hogy még Hasfelmetsző Jack is elhányná magát tőle.
7/29 anonim válasza:
5-ős haha .. nekem olyant volt hogy mindenki azt mondta mekkora luka van , pedig nincs nagy cerkam és nem is volt olyan tág neki.. xd
8/29 anonim válasza:
Egy ilyen volt. Kiderült, hogy van pasija és amúgy sem tudnánk találkozni. Pedig ő tényleg nagyon gyönyörű volt.
9/29 anonim válasza:
A férfiak 90%-a még vissza is utasítja az ajánlatot ilyen helyzetben. Ezért is jó a fullos nőnek, kiszűrhetők a lúzerek.
10/29 anonim válasza:
#9: Néha azért menj is emberek közé, mielőtt róluk beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!