Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, volt már veletek olyan, hogy a szerintetek fullos csaj, akinél esélyetek se lenne, kiderült, hogy pont ti vagytok az esetei?
Elég sokat láttam már ilyet. A legtöbb férfi valójában nagyon gyáva még azok is akikről nem is gondolnád.
12 es!
Akiket te fullosnak gondolsz,azok feltupírozott átlagos spinék. Fullos de csóró fazonként sincs esélyem náluk (mondjuk nem is próbálkoztam náluk soha)
Viszont a tényleg gyönyörű nőkkel elég tapasztalt vagyok. Divatszakma;) Szóval néhány egománt és pszichopatát leszámítva,nekik kell felszedni a srácokat.
#13: Mesélj már még rólam. Mert, valamiért úgy érzed, hogy képben vagy azzal, hogy én kit tartok fullos spinének.
Nekem is van modell ismerősöm, nyugi. A volt sulimból az egyik lány elég szép karriert futott be. Néha visszajön a városba, volt, hogy összefutottunk, dumálgattunk. Őt csak az zavarta, hogy sokan teljesen másnak nézik, mint amilyen és sokan csak a külseje miatt foglalkoznak vele, másra nem kíváncsiak. Viszont olyan nevetséges problémái, amiket ti itt páran írtok, olyanokról nem beszélt. Rengetegen próbálkoznak nála, közel minden 2. srác.
Én meg eddig még csak azt láttam mindenhol hogy a férfiak félnek a gyönyörű nőktől és inkább az átlagos/ valamivel átlagfeletti nőket hajszolják. Arról nem is beszélve hogy- ha hiszed ha nem- a szépségre a férfiak is irigyek.
#15: Jó, de nyögjetek már ki valami értelmes érvet arra, hogy mégis miért félnének a gyönyörű nőktől a férfiak... Persze, a sarki kocsmában dekkoló, 120 kilós béla nem fog rástartolni egy modellre, de nem csak ők tartoznak ám a férfiak kategóriájába...
Nevetséges, hogy itt néha mit ki nem találtok.
Én mondjuk nem félek egy nőtől sem a kinézete miatt. Most, akkor én nem vagyok férfi? Az ismerősi köröm nagy része is hasonlóan gondolkodik erről, ők sem férfiak?
Nem, ha egy szép nő ismerősötökre nem hajtanak rá a pasik, akkor az azért van, mert már a kinézetéről is mindenkinek lejön, hogy kiállhatatlan.
Öcsém,ha az ismerősöd modell,akkor nőnek(!) randa mint egy közlekedési baleset. Most vagy homár vagy,vagy nő.
Férfi az biztos nem.
Egy alfahím, nem fél a nőktől,de nem is kell csajoznia egyszerűen odamennek hozzá.
Akinek meg futnia kell a nők után: inkább olyat választ,ahol nem kell sok konkurenssel megküzdeni.
És igen,ex férfi modellként,és szabóként felnőtt fejjel inkább a helyeskét vagy a csontosat választom mert egy bájos mosollyal a helyére tudom tenni az egóját.
Btw.: Megsúgom neked,hogy ebben a modell barátnős dolgodban van valami csúsztatás,mert az első címlapod vagy óriásplakátod után a hibbant autogramvadászokon kívül jobbára mindenki ledermed,bepisál,vagy a basszus szót ismételgeti ha közeledsz felé. Lányok esetében a kamionsofőrök és a százhúsz kilós kőművesek immunisak ezekkel a tünetekkel szemben. De azok a volt üzlettársamra is rágerjednek, aki úgy néz ki mint egy nyolc hónapos kismama a terhességi ödéma legsúlyosabb tüneteivel.
#17: Semmiért, ez is egy közkeletű kegyes hazugság, olyan, mint férfiak részéről a "hosszú, komoly kapcsolataim voltak" függetlenül attól, hogy az illető szűz-e akár, vagy nők részéről a "nekem nem volt alkalmi/egyéjszakás kalandom soha" - ami szintén maximum az esetek 5-10%-ában igaz, a többi csak letagadja.
Most gondolj bele, ha azzal indítana egy fullos nő, hogy "külön asszisztenst alkalmazok részmunkaidőben, hogy törölgesse a kéretlen ismerős-felkéréseket és most is felkért egy társkereső oldal rendszergazdája, hogy használhatná-e a fotóimat az új DDoS védelmük teszteléséhez."
Még a normális önértékeléssel bíró, normális külsejű férfiakat is elbizonytalanítaná.
Ezzel szemben egy kis kegyes füllentés még el is indíthat egy klisés kommunikációt, de minimum bezsebel a csaj egy rakás bókot, mert rengetegen reagálnak rá úgy, hogy "Ez hogy lehetséges? Pedig gyönyörű vagy!"
Volt, hogy egy leendo szepsegkiralynonek bejottem altalanos 6. osztalyban. Akkoriban sok csajnak bejottem, de akkoreg nem erdekeltek a nok :)
36F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!