Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok, volt már veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, volt már veletek olyan, hogy a szerintetek fullos csaj, akinél esélyetek se lenne, kiderült, hogy pont ti vagytok az esetei?

Figyelt kérdés
Mi történt ezután?

2020. nov. 2. 21:32
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
36%

Elég sokat láttam már ilyet. A legtöbb férfi valójában nagyon gyáva még azok is akikről nem is gondolnád.

2020. nov. 2. 23:48
 12/29 anonim ***** válasza:
27%
#11: Ismétlem, menj már ki az emberek közé. Köszi!
2020. nov. 2. 23:50
 13/29 anonim ***** válasza:
49%

12 es!

Akiket te fullosnak gondolsz,azok feltupírozott átlagos spinék. Fullos de csóró fazonként sincs esélyem náluk (mondjuk nem is próbálkoztam náluk soha)

Viszont a tényleg gyönyörű nőkkel elég tapasztalt vagyok. Divatszakma;) Szóval néhány egománt és pszichopatát leszámítva,nekik kell felszedni a srácokat.

2020. nov. 3. 00:09
 14/29 anonim ***** válasza:
56%

#13: Mesélj már még rólam. Mert, valamiért úgy érzed, hogy képben vagy azzal, hogy én kit tartok fullos spinének.

Nekem is van modell ismerősöm, nyugi. A volt sulimból az egyik lány elég szép karriert futott be. Néha visszajön a városba, volt, hogy összefutottunk, dumálgattunk. Őt csak az zavarta, hogy sokan teljesen másnak nézik, mint amilyen és sokan csak a külseje miatt foglalkoznak vele, másra nem kíváncsiak. Viszont olyan nevetséges problémái, amiket ti itt páran írtok, olyanokról nem beszélt. Rengetegen próbálkoznak nála, közel minden 2. srác.

2020. nov. 3. 00:18
 15/29 anonim ***** válasza:
70%

Én meg eddig még csak azt láttam mindenhol hogy a férfiak félnek a gyönyörű nőktől és inkább az átlagos/ valamivel átlagfeletti nőket hajszolják. Arról nem is beszélve hogy- ha hiszed ha nem- a szépségre a férfiak is irigyek.

2020. nov. 3. 00:27
 16/29 A kérdező kommentje:
Gondolom azért félünk a szép nőktől, mert van egy sztereotípia, hogy csak a pénz kell nekik, aztán otthagynak, ha találnak jobbat. És találnak, mivel szépek.
2020. nov. 3. 00:30
 17/29 anonim ***** válasza:
46%

#15: Jó, de nyögjetek már ki valami értelmes érvet arra, hogy mégis miért félnének a gyönyörű nőktől a férfiak... Persze, a sarki kocsmában dekkoló, 120 kilós béla nem fog rástartolni egy modellre, de nem csak ők tartoznak ám a férfiak kategóriájába...

Nevetséges, hogy itt néha mit ki nem találtok.

Én mondjuk nem félek egy nőtől sem a kinézete miatt. Most, akkor én nem vagyok férfi? Az ismerősi köröm nagy része is hasonlóan gondolkodik erről, ők sem férfiak?

Nem, ha egy szép nő ismerősötökre nem hajtanak rá a pasik, akkor az azért van, mert már a kinézetéről is mindenkinek lejön, hogy kiállhatatlan.

2020. nov. 3. 01:24
 18/29 anonim ***** válasza:
47%

Öcsém,ha az ismerősöd modell,akkor nőnek(!) randa mint egy közlekedési baleset. Most vagy homár vagy,vagy nő.

Férfi az biztos nem.

Egy alfahím, nem fél a nőktől,de nem is kell csajoznia egyszerűen odamennek hozzá.

Akinek meg futnia kell a nők után: inkább olyat választ,ahol nem kell sok konkurenssel megküzdeni.

És igen,ex férfi modellként,és szabóként felnőtt fejjel inkább a helyeskét vagy a csontosat választom mert egy bájos mosollyal a helyére tudom tenni az egóját.

Btw.: Megsúgom neked,hogy ebben a modell barátnős dolgodban van valami csúsztatás,mert az első címlapod vagy óriásplakátod után a hibbant autogramvadászokon kívül jobbára mindenki ledermed,bepisál,vagy a basszus szót ismételgeti ha közeledsz felé. Lányok esetében a kamionsofőrök és a százhúsz kilós kőművesek immunisak ezekkel a tünetekkel szemben. De azok a volt üzlettársamra is rágerjednek, aki úgy néz ki mint egy nyolc hónapos kismama a terhességi ödéma legsúlyosabb tüneteivel.

2020. nov. 3. 03:10
 19/29 anonim ***** válasza:
76%

#17: Semmiért, ez is egy közkeletű kegyes hazugság, olyan, mint férfiak részéről a "hosszú, komoly kapcsolataim voltak" függetlenül attól, hogy az illető szűz-e akár, vagy nők részéről a "nekem nem volt alkalmi/egyéjszakás kalandom soha" - ami szintén maximum az esetek 5-10%-ában igaz, a többi csak letagadja.

Most gondolj bele, ha azzal indítana egy fullos nő, hogy "külön asszisztenst alkalmazok részmunkaidőben, hogy törölgesse a kéretlen ismerős-felkéréseket és most is felkért egy társkereső oldal rendszergazdája, hogy használhatná-e a fotóimat az új DDoS védelmük teszteléséhez."

Még a normális önértékeléssel bíró, normális külsejű férfiakat is elbizonytalanítaná.

Ezzel szemben egy kis kegyes füllentés még el is indíthat egy klisés kommunikációt, de minimum bezsebel a csaj egy rakás bókot, mert rengetegen reagálnak rá úgy, hogy "Ez hogy lehetséges? Pedig gyönyörű vagy!"

2020. nov. 3. 03:18
 20/29 anonim ***** válasza:
12%

Volt, hogy egy leendo szepsegkiralynonek bejottem altalanos 6. osztalyban. Akkoriban sok csajnak bejottem, de akkoreg nem erdekeltek a nok :)

36F incel

2020. nov. 3. 04:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!