Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok, volt már veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, volt már veletek olyan, hogy a szerintetek fullos csaj, akinél esélyetek se lenne, kiderült, hogy pont ti vagytok az esetei?

Figyelt kérdés
Mi történt ezután?

2020. nov. 2. 21:32
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
76%
Bezzeg nekem sose volt perverz csajom. :(
2020. nov. 3. 05:37
 22/29 anonim ***** válasza:
68%
Volt ilyen, még 19 évesen. Sajnos én szúrtam el az egészet, mert bár nagyon tetszett a lány, de annyira nem volt önbizalmam, hogy el sem tudtam képzelni, hogy én egyáltalán kicsit is bejönnék neki. Közben szegény mindent elkövetett hogy közeledni tudjon, amiből persze én akkor nem vettem észre semmit, utólag viszont teljesen egyértelmű volt. Azt, hogy mi tetszhetett meg neki az akkori énemben, a mai napig nem tudom, de sajnálom, hogy elszúrtam.
2020. nov. 3. 10:33
 23/29 A kérdező kommentje:
22-velem is volt ilyen, nem is egyszer :D
2020. nov. 3. 10:45
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szinte mindenki életében van ilyen, csak aki utána talál másik kapcsolatot, ami ráadásul jól is sikerül, annak annyira nem számítanak ezek. Inkább az érzi nagyobb veszteségnek, akinek ez "a lehetőség" lett volna, vagy legalábbis így érzi.
2020. nov. 3. 11:08
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Amit írtam akkor is igaz ha jó személyisége van a csajnak. Ez ilyen megtartásképtelenség, félnek, hogy majd megcsalják/elhagyják őket.

2020. nov. 3. 11:58
 26/29 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs olyam, hogy "pont ti vagytok az esetei", mintha kizárólag csakis te tetszenél neki és él-hal azért hogy veled lehessen.

Ha valaki elbénáskodja az esélyeit, akkor így járt, ne várja, hogy majd a csaj könyörögni fog neki.

A "fullos csajnak" is több pasi megtetszhet, több férfiban is láthat potenciális partnert, nem úgy működik ez hogy első látásra beleszeretsz 1 valakibe s aztán csakis vele akarsz lenni.

2020. nov. 3. 13:29
 27/29 A kérdező kommentje:
26- azért zsánere mindenkinek van, aki előnyt élvez a többiekkel szemben.
2020. nov. 3. 13:37
 28/29 anonim ***** válasza:

#27 Már bocs, de én ilyenről nem tudok, legalábbis pusztán a külseje alapján nekem senki sem lesz a zsánerem.

Pl. Régen tetszett már meg a kinézete alapján olyan személy, aki később nagyon kiábrándítóvá vált, amikor megismertem őt, hogy emberileg milyen.

2020. nov. 5. 08:42
 29/29 anonim ***** válasza:

#28: Akkor te nem is nő vagy vagy valami nagyon ritka mutáció...

A legtöbb nőnek sajnos van zsánertípusa, ilyenekből lesznek akár stricik is, mert valami annyira megfogja benne, hogy még ilyesmire is hajlandó.

Illetve sokan amikor KOMOLY KAPCSOLATOT keresnek, akkor feladják ezt az álmukat és beérik a belső tulajdonságok sokaságával és az alapvető külső ápoltsággal. De csak komoly kapcsolatnál.

2020. nov. 5. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!