Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadni, hogy pótolható vagyok?
Nagyon nehezen tudom azt elfogadni, hogy az exem pótolni próbál engem.
A történet annyi, hogy egy hete visszautasított, hogy az én erdekemben szakitsunk, mert nem akar engem lelkileg tonkretenni és mivel nagyon szeret csak jót akar nekem, és úgyis visszamegyek hozzá, mert szeretem annyira, hogy bármit tesz, őt fogom választani.
Most egy hete nem beszéltünk, de közös a munkahely , így 2x 3x látom sajnos heti szinten.
Van egy csajszi, akivel tisztában van ,hogy egy kicsit zavarna ha jóba lennének (ezt meg kapcsolatunk alatt említettem neki), most próbálta felszedni, mindenkinek elmondta bent, hogy neki tetszik, viszont a lány visszautasitotta, mert barátja van neki.
Az exem ekkor már azt mondta, hogy csak ismerkedni és barátkozni akar vele.
Úgy érzem,hogy vele próbál pótolni engem, vagy csak azért csinálja mert azt látja,hogy már engem elveszített és hátha féltékeny leszek. Olyan " kétségbeesett kapalodzas" lenne ez,hogy mindenáron pótolja a hianyomat?
Nektek mi a véleményetek erről?
Mellékesen több munkatarsunkra ráírt, hogy rólam és errol a lányról szeretne tanácsot kérni, illetve rólam beszélni. Nem értem az egészet.
Nem pótolni próbál, hanem megértetni veled, hogy vége.
Nem a te helyedre kell neki más nő, hanem egyszerűen csak kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!