Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire nehéz ezt elfogadni?
Jó kapcsolatunk volt, szeretetben váltunk el egymástól. Nincs kizárva, hogy a jövőben még összejöjjünk szerintem, de ezt majd hozza a sors. Viszont nemtudom, hogy mennyire fog gyorsan rajtam túllépni és más férfiakkal is kavarni. Ez az ami zavar, hogy pár napja hogy szakítottunk, és már most azon kattogok, hogy vajon volt e már másnál, vagy ha még nem, mikor megy...
Lehet, hogy csak túlgondolom az egész szex dolgot, és nem is egy nagy valami? Vagy lehet, hogy nincs is valóságalapja ennek, hogy napokon heteken belül más palival fekszik össze? Én azt tartom normálisnak, ha szakítás utána legalább 1-2 hónapig nem kúrogatunk emberekkel.
Mit gondolsz aki eléd kerül az mind érintetlen szűzecske?
Egyébként csak van valami alapja ha ezen kattogsz,de a mai nőket nézve ne lepődj meg ha igazad lesz ;)
#1 természetesen nem gondolom ezt. alapja nincsen, szerintem ez normális ha ezen kattog az ember, mert nyilván nem szeretné hogy mással kavarjon az akit még mindig szeret.
#2 #4 van baj, de nem gond
Akkor te 1-2 hónapig ne ismerkedj. Ennyike.
Szakítás után ahhoz sincs közöd, ha egy héten belül az egész megyével lefekszik. Lehet, hogy ő pont egy búfelejtő szexre vágyik most, egy kis egótuningra, és csak laza, rövid kapcsolatokba kezd egy darabig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!