Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire nehéz ezt elfogadni?
Jó kapcsolatunk volt, szeretetben váltunk el egymástól. Nincs kizárva, hogy a jövőben még összejöjjünk szerintem, de ezt majd hozza a sors. Viszont nemtudom, hogy mennyire fog gyorsan rajtam túllépni és más férfiakkal is kavarni. Ez az ami zavar, hogy pár napja hogy szakítottunk, és már most azon kattogok, hogy vajon volt e már másnál, vagy ha még nem, mikor megy...
Lehet, hogy csak túlgondolom az egész szex dolgot, és nem is egy nagy valami? Vagy lehet, hogy nincs is valóságalapja ennek, hogy napokon heteken belül más palival fekszik össze? Én azt tartom normálisnak, ha szakítás utána legalább 1-2 hónapig nem kúrogatunk emberekkel.
Ezt mondjuk sosem értettem, hogy mi az hogy "szakítottunk de lehet, összejövünk újra".
Vagy alapból rossz volt a kapcsolat, akkor szakitás és nem kell megint összejönni.
Ha van rá esély, hogy menthető, akkor meg mi a francnak játszmáztok a szakítással?
Sohasem jönnék össze megint olyan emberrel, aki azt találta megoldásnak a kapcsolati problémákra,hogy szakít, bármennyire szeretem. Az emberi érzelmek nem játékok... Ha nem volt igazi probléma, akkor meg minek a szakításos hiszti?
Persze lehet papucsnak maradni és hagyni magad ugráltatni úgy, ahogy a másik fütyül, de ez neked őszintén mire jó?
Ja, és ha a csaj szakított, akkor :
- soha nem fog visszajönni, max ha épp nincs senkije de kérdés, te mennyire szeretsz pótlék lenni
- csak játszmázott a szakítással, de neked tényleg egy ilyen EQ mínuszos emberre lenne szükséged?
Szerintem ez kuka. Tojd le és lépj tovább, különben csak magadat fogod szívatni.
3. vagyok. Én újra összejöttem az exemmel, de:
-amikor szakítottunk, akkor azt komolyan vettük, lezártnak tekintettük és nem reménykedtünk, hogy a másik még visszatér. Mindketten a magunk módján próbáltunk továbblépni. Az más kérdés, hogy nem sikerült, pont ez bizonyította be, hogy van még dolgunk egymással.
-Mindkettőnk életében voltak mások, miután szétmentünk. Nekünk ez is kellett ahhoz, hogy rájöjjünk, mással nem működünk úgy, ahogy egymással.
-A szakítás után, mivel szerettük egymást még mindig, de akkor nem tudtuk folytatni egymással, a lehető legjobbat kívántuk a másiknak, beleértve azt is, hogy találjon mást. Magunknak is ezt kívántuk. Ha igazán szereted a másikat, nem birtokolni akarod, hanem azt szeretnéd, ha boldog lenne: veled vagy nélküled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!