Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nehéz ezt elfogadni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz ezt elfogadni?

Figyelt kérdés

SOKAN félnek, hogy egyedül maradnak, pedig nem félni kell, hanem belőni a REÁLIS szintet!

Nem kell várni a Hugh Jackman szintű pasit, sem a Helene Fischer szintű nőt, jó a Béla a karbantartásról, meg a Kati, a kisboltból.

Ennyi a boldogság titka!!!

2021. nov. 6. 19:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Majd én eldöntöm kivel leszek boldog. Pá!
2021. nov. 6. 19:18
 2/12 anonim ***** válasza:
27%
viccet félretéve, amúgy dugnám az eladónőt a kisboltból
2021. nov. 6. 19:19
 3/12 anonim ***** válasza:
69%

A szív útjai kifürkészhetetlenek!

Hiába tudom, hogy a Béla lenne a reális, mikor az én szívem a Dr. Béla PhD-ért dobog! Ezt nem lehet irányítani! :D

2021. nov. 6. 19:21
 4/12 anonim ***** válasza:
75%
Ekkora hülyeséget.Nem azért szeretsz bele valakibe mert úgy néz ki minta kedvenc színészed vagy színésznőd.Az emberbe a lényébe a lelkébe szeretsz bele.Na de ha te így értékeled a szerelmet hogy Hugh Jackman akkor hagyjuk mert úgysem értessz semmit a világból és nagyon ostoba vagy...Sajnos.
2021. nov. 6. 19:22
 5/12 anonim ***** válasza:
89%
Néha jobb egyedül mint “akárkivel”, de attól még bennünk lehet a félsz, hogy egyedül maradunk. De még mindig inkább egyedül mint valakivel akivel csak megalkuszok. Persze nem a külsejére értem.
2021. nov. 6. 19:24
 6/12 anonim ***** válasza:
54%
Nem olyan egyszerű belőni azt a szintet. Nekem nőként olyasmi "bűneim" vannak, mint pl. rondaság, unalmasság, ennyi alapján nem gondolnám, hogy kb. a legalja lenne az én szintem, de hiába gondolok én bármit, ha igény rám legfeljebb arról a szintről van. Kölcsönös vonzalomról álmodni sem merek, holott elvileg az lenne az egyik alapja az egésznek...
2021. nov. 6. 20:00
 7/12 Gymnospermatophyta ***** válasza:
76%

4: Sokan vannak, akiknek a külső is fontos. Nem csak, hanem is.

Én is ilyen vagyok, ezért is hülyeség a kérdés. Olyat keresek, aki tetszik. Kívül is és belül is. Annyiban egyetértek, hogy nem rinyálni kell, hanem ha lehet tenni érte, hogy ez összejöjjön. Kapcsolatot létesíteni olyannal, aki rohadtul nem tetszik csak épp megkaphatod és legyen már valaki, baromság és biztosan nem a boldogsághoz vezető út, de te tudod:D

27/f

2021. nov. 6. 20:00
 8/12 anonim ***** válasza:
Valakihez nincs gusztusa az embernek, apa. Es inkabb egyedul marad.
2021. nov. 6. 20:17
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Belőttem. És ezek nem a magadfajták. Meg is kapom akit akarok.

Azt áruld már el, hogy miért csak sztárok és munkások léteznek számodra. Leírtad a két végletet. Miféle ostobaság ez?

Tegyük fel, én az vagyok aki most, csak mondjuk ronda. Ugyanabból a családból jövök, ugyanannyi pénzem van, ugyanolyan életet élek, ugyanazok a dolgok érdekelnek, ugyanazt olvasom, ugyanolyan az otthonom, az életstílusom, öltözködésem, ugyanannyit költök magamra mint most, csak olyan rusnya a fejem hogy a szén feljön a bányából. Na ekkor lenne a szintem Béla. De nem a melegítős, melós karbantartó Béla, hanem a kopaszodó köpcös, de normális, kultúrált, szellemi munkát végző Béla. Ha meg neki se kellek, mert ez a Béla vesz magának egy bábut, akkor egyedül maradok, mert a legalja akkor sem a szintem. Kapisgálod már?

Neked sok boldogságot Katival. Bár sajnálnám szegényt ha csak te jutnál neki.

2021. nov. 6. 20:20
 10/12 anonim ***** válasza:
Jobb egyedül, mint a Bélával. Mondjuk az is igaz, hogy nekem nem fáj egyedül lenni.
2021. nov. 7. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!