Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz ezt elfogadni?
SOKAN félnek, hogy egyedül maradnak, pedig nem félni kell, hanem belőni a REÁLIS szintet!
Nem kell várni a Hugh Jackman szintű pasit, sem a Helene Fischer szintű nőt, jó a Béla a karbantartásról, meg a Kati, a kisboltból.
Ennyi a boldogság titka!!!
A szív útjai kifürkészhetetlenek!
Hiába tudom, hogy a Béla lenne a reális, mikor az én szívem a Dr. Béla PhD-ért dobog! Ezt nem lehet irányítani! :D
4: Sokan vannak, akiknek a külső is fontos. Nem csak, hanem is.
Én is ilyen vagyok, ezért is hülyeség a kérdés. Olyat keresek, aki tetszik. Kívül is és belül is. Annyiban egyetértek, hogy nem rinyálni kell, hanem ha lehet tenni érte, hogy ez összejöjjön. Kapcsolatot létesíteni olyannal, aki rohadtul nem tetszik csak épp megkaphatod és legyen már valaki, baromság és biztosan nem a boldogsághoz vezető út, de te tudod:D
27/f
Belőttem. És ezek nem a magadfajták. Meg is kapom akit akarok.
Azt áruld már el, hogy miért csak sztárok és munkások léteznek számodra. Leírtad a két végletet. Miféle ostobaság ez?
Tegyük fel, én az vagyok aki most, csak mondjuk ronda. Ugyanabból a családból jövök, ugyanannyi pénzem van, ugyanolyan életet élek, ugyanazok a dolgok érdekelnek, ugyanazt olvasom, ugyanolyan az otthonom, az életstílusom, öltözködésem, ugyanannyit költök magamra mint most, csak olyan rusnya a fejem hogy a szén feljön a bányából. Na ekkor lenne a szintem Béla. De nem a melegítős, melós karbantartó Béla, hanem a kopaszodó köpcös, de normális, kultúrált, szellemi munkát végző Béla. Ha meg neki se kellek, mert ez a Béla vesz magának egy bábut, akkor egyedül maradok, mert a legalja akkor sem a szintem. Kapisgálod már?
Neked sok boldogságot Katival. Bár sajnálnám szegényt ha csak te jutnál neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!