Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért ennyire nehéz elfogadni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire nehéz elfogadni?

Figyelt kérdés
Azt, hogy a szakítás után 1 hónappal már mással van szexkapcsolatban? A szakítás hátterében nem ez volt, ez nemrég jött neki. Ráadásul minden szempontból rosszabb mint én, ismerősök elmondása alapján... Nekem meg még mindig fáj a lelkem annyira, hogy ne tudjak új nők után nézni, pedig talán az lenne a legjobb ha dugnék én is jobbra balra, aztán nem érezném azt hogy irigy vagyok vagy nem is tudom... Nem érdemli meg őt az a pali, bár nem ezzel kéne törődnöm.
2023. aug. 18. 15:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert te még szereted.
2023. aug. 18. 15:52
 2/15 A kérdező kommentje:
elmondása alapján ő is engem.. én próbálom nem szeretni őt, és haladok is ezzel, már nagyon jól az első két héthez képest. de ezen nem tudok túllépni.
2023. aug. 18. 15:54
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak duma. Ha szeretne téged, akkor nem mással lenne, hanem veled. Nem szeret, fogadd el.
2023. aug. 18. 15:57
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Túl fogsz,ha már nem fogod szeretni.

Szerintem nem kéne vele tartani a kapcsolatot...

2023. aug. 18. 15:57
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy ő szeretne, mármint nem tudok mások nevében beszélni, de én anno hiába ismerkedtem másokkal szakítás után, lefeküdni nem tudtam velük, hiába éreztem jól magam randikon, meg vonzódtam hozzájuk, ezekből nem lett semmi.

Egyébként a legjobb lenne nem azzal foglalkozni, hogy mit csinál az exed, ennek semmi értelme, szakítás után magaddal kell foglalkozni.

2023. aug. 18. 15:58
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Még csak 1 hónap telt el. Az a normális, hogy hiányzik. Elengedni valakit időbe telik, ha szeretted. Ezt el kell fogadni. Idővel egyre jobb lesz.
2023. aug. 18. 15:59
 7/15 A kérdező kommentje:
oksi, köszönöm mindenkinek. mindig hangoztatta, hogy velem a legjobb a szex és hogy nekem a legnagyobb(wtf) úgyhogy legalább az jó érzéssel tölt el hogy ennél csak rosszabb lesz neki, még ha ez engem rossz emberré is tesz, hogy ilyet remélek... magamon fogok akkor dolgozni, és vele pedig minden kapcsolatot megszakítok, ahogy írjátok. köszönöm!
2023. aug. 18. 16:03
 8/15 anonim ***** válasza:
ne higgy el mindent, amit mondanak neked. Most ugyanezeket mondja az új szeretőjének.
2023. aug. 18. 16:06
 9/15 A kérdező kommentje:
nem amúgy ezeket biztosan tudom hogy komolyan gondolta, a mostani "csak" szexkapcsolat neki, nem szerető, ezzel sosem jönne össze
2023. aug. 18. 16:07
 10/15 anonim ***** válasza:
Mondjuk az, hogy addig veled volt a legjobb, nem jelenti, hogy a későbbiekben mással nem lesz még jobb :DD
2023. aug. 18. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!