Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért ennyire nehéz elfogadni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire nehéz elfogadni?

Figyelt kérdés
Azt, hogy a szakítás után 1 hónappal már mással van szexkapcsolatban? A szakítás hátterében nem ez volt, ez nemrég jött neki. Ráadásul minden szempontból rosszabb mint én, ismerősök elmondása alapján... Nekem meg még mindig fáj a lelkem annyira, hogy ne tudjak új nők után nézni, pedig talán az lenne a legjobb ha dugnék én is jobbra balra, aztán nem érezném azt hogy irigy vagyok vagy nem is tudom... Nem érdemli meg őt az a pali, bár nem ezzel kéne törődnöm.
2023. aug. 18. 15:51
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
ez igaz egyébként, nem vitatom.
2023. aug. 18. 16:14
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pont az segített az elengedésben, hogy tudatosítottam magamban, hogy a másik nem szeret, nem tisztel, nem tudott megbecsülni, mert mással van.

Ennyi az egész.

Ha én kellettem volna velem lenne, nem másokkal.

Erősnek kell lenni, és meglátni a fától az erdőt.

Te ruházod fel a másik felet olyan pozitív tulajdonságokkal, amik valójában nincsenek is.

Ha ő már szexkapcsolatban van, akkor nem te vagy a fontos neki. Lehet szövegelni bármilyen megható rizsát, de mindig azt kell nézni mint tesz a másik.

A tettei számítanak! Azt meg látod hogy mit művel.

Én így szerettem ki életem nagy szerelméből. Neki is gyorsan másik nő kellett. Mert én nem voltam elég jó. Persze azóta már a többediknél tart, mert senki sem elég jó (1-2 évnél tovább nem jut).

A rózsaszín köd mögé kellene tudni nézni.

Hogy milyen ő valójában? Hogy bánt veled? Tisztelt, becsült téged?

Ha tényleg veled akarna lenni akkor veled lenne, és mindent megtennétek hogy jó legyen nektek együtt. De ehhez egy ember akarata kevés.

Akkor kell erősnek lenni, amikor megunja az új palit, és jönne vissza hozzád.

Tényleg azzal teszel magadnak jót, ha nem figyeled hogy mi van vele, hanem a saját életeddel törődsz.

2023. aug. 18. 16:15
 13/15 A kérdező kommentje:

"Akkor kell erősnek lenni, amikor megunja az új palit, és jönne vissza hozzád."

biztos vagy abban, hogy ez meg fog történni, de nagyon késő lesz már akkor...

Megkérdezhetem, hogy neked azóta lett szerelmed, akit jobban tisztelsz és szeretsz mint anno őt?

Ettől is félek, hogy vele annyira jó volt, hogy nem lesz mégegy ilyen...

2023. aug. 18. 16:19
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

#13:

Nem lett, de szándékosan nem, mert én nem akartam, bár már régen nem vagyok szerelmes belé. Ha nagyon akartam volna kereshettem volna mást (eljárhatnék randizni), de én sosem voltam kapcsolatfüggő, jól elvagyok egyedül is.

Én eléggé tudok ragaszkodni ahhoz akit szeretek, és így is kb. 1,5-2 év kellett amíg kihevertem az illetőt. Ő nem vett engem komolyan, de én sajnos őt igen, úgyhogy elég sokáig szenvedtem. Ezt a korszakot nem kívánom magamnak még egyszer.

Vannak akiknek sok kapcsolat/szakítás után sem tart semeddig felállni a padlóról, megteszik századszorra is, mert olyan a személyiségük. Én nem ilyen vagyok sajnos. Kipróbáltam, szép volt, jó volt, most köszönöm jobb nekem egyedül.

De te azért próbálj meg másokkal ismerkedni, ne kövesd a példámat.

2023. aug. 18. 16:32
 15/15 A kérdező kommentje:
Féltem én is attól, hogy akár évekbe is beletelhet kiheverni majd... Viszont úgy gondolom, hogyha egy hónap alatt ennyit javultam lelkileg, akkor 2 hónap alatt talán már gyógyulok majd annyira, hogy elkezdjek ismerkedni.
2023. aug. 18. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!