Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elfogadni és feldolgozni azt, hogy egy vesztes vagyok?
Miatta ne érezd ezt!
Inkább keress egy normálisat!
Persze nem tudjuk az előzményeket, sok rossz társ is ártatlannak hiszi magát, remélhetőleg te nem olyan vagy!
Nem vagy vesztes, ez nem azt jelenti.
Csak vége lett egy kapcsolatnak.
Ezek alapján a szinte az egész világ vesztes lenne....néhány kivétellel mindenki szakított már, vagy hagytak el.
"Örökké nem eshet"
"Az idő minden sebet begyógyít"
És más hasonló hülyeségek
Nekem is volt egy szakítás, amely eléggé a földhöz bаszоtt annak idején. 1-2 évig nem is találtam a helyem a magánélet világában. Azt nem mondom, hogy az öngyilkosság is kerülgetett, de volt, hogy elgondolkoztam, hogy semmi értelme így élni, hogy nem az enyém az, akit végre tényleg tudtam szeretni és ő volt az, akibe valóban szerelmes voltam (összehasonlítva a többiekkel).
Szаr volt, nem mondom.
De, az életösztönöm erősebb volt és reménykedtem, hátha lesz kiút.
Megismerkedtem aztán tavaly egy lánnyal, akivel újra azt érzem, amit azzal az eggyel eddig, akiről szó volt. Szóval, ne add fel. Keress. Nekem is sokat kellett keresni, sok próbálkozás volt, de előbb-utóbb meglett az eredménye.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!