Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elfogadni, hogy szexelt mással amíg nem voltunk együtt?
Figyelt kérdés
7 évig együtt voltunk, és nagyjából 1 évet külon. Fiatalkori szerelem volt, és azt éreztük nem megy, de ez alatt az 1 év alatt folyamatosan tartottuk a kapcsolatot, én is kalandoztam de sajnos ő is. Most, hogy újra együtt vagyunk lassan egy éve nem tudom megemészteni, hogy volt egy szexpartnere,
mert az van a fejemben, hogy vele mennyire jó volt neki, miket csinálhattak és rosszul vagyok a tudattól is, hogy hozzáért máshoz. Mit tegyek, hogy ez a szörnyű érzés elmúljon?
24/N
2023. máj. 10. 22:46
1/17 anonim válasza:
Gondolj arra, akivel te voltál!
2/17 anonim válasza:
Te is voltál mással pont semmi jogod nincs emiatt őt hibáztatni. Plusz külön voltatok ami megint csak azt jelenti hogy azt csináltatok ez idő alatt amit akartatok.
3/17 Noren1989 válasza:
Hátt, nemtom.
Egyenlőség, meg ilyenek?
Akkor nem volt gáz, mikor beléd mártogatta valaki más a rudit?
4/17 anonim válasza:
Az meg egyáltalán nem gond hogy közben téged is megdugott más? 🤦
5/17 anonim válasza:
Szakíts, ha már egyszer nem működött, másodszorra se fog egyébként se.
6/17 anonim válasza:
Egy évig téged is más tolt. Élt volna addig cölibátusban?
7/17 A kérdező kommentje:
Minden jó lehetne, ha ezen túl tudnék lépni, de nem tudok… Annyira rossz belegondolni, hogy volt neki más…Miközben 7 évig az “enyém” volt…
2023. máj. 11. 10:20
8/17 anonim válasza:
Igen kérdező, nem csak körülötted forog a világ! Nem vagyunk birtokai egymásnak! Első körben ezt kéne magadban rendbe rakni! Egy birtokló kontroller vagy.
10/17 anonim válasza:
És az nem zavar, hogy más mártogatta beléd a farkát, az rendben van? Undorítóan önző vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!