Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elfogadni, hogy szexelt mással amíg nem voltunk együtt?
7 évig együtt voltunk, és nagyjából 1 évet külon. Fiatalkori szerelem volt, és azt éreztük nem megy, de ez alatt az 1 év alatt folyamatosan tartottuk a kapcsolatot, én is kalandoztam de sajnos ő is. Most, hogy újra együtt vagyunk lassan egy éve nem tudom megemészteni, hogy volt egy szexpartnere,
mert az van a fejemben, hogy vele mennyire jó volt neki, miket csinálhattak és rosszul vagyok a tudattól is, hogy hozzáért máshoz. Mit tegyek, hogy ez a szörnyű érzés elmúljon?
24/N
Kedves utolsó. nagyon szerettük/ szeretjük egymást, de azert akivel 15 evesen ismerkedsz meg egy idő után mimdenkiben ott van a kivancsisag, a szabadság erzes, es nalam
ez beutott, de ezek ellenere is mindig engem akar
visszakapni, de en bele sem gondoltam hogy neki milyen elete lehetett nélkülem.
Tudom, hogy nem
jogos és hogy onzoseg de pont emiatt nem ertem
sajnos sajat magam, es hogy miert nem tudok arra is gondolni, hogy en is eltem az eletem,
valoszinu en tobbet kepzelek az ő kapcsolatukba.
es ez az erzes iszonyatosan felemészt, es hiaba volt neki a lany, ezek ellenere is engem akart.. de nekem mindenki szt mondja hogy pasi, igy csak a szukseletet elegitette ki.. akkor megis minek vitte el etterembe,
mindek voltak kozos programjaik ha allitasa szerint ez csak 5 honapig a szexrol szolt?!
Kérdező, iszonyat hisztis vagy. :( NEM voltatok együtt azalatt az 5 hónap alatt, próbáld meg felfogni.
A csávó azért is mondhatja, hogy csak húzogatta a csajt, mert látja rajtad, hogy el van borulva az agyad.
És ha össze akart vele jönni csak nem passzoltak mégse, akkor MI VAN??? Ráadásul te szakítottál, mert másra vágytál... gusztustalanul viselkedsz.
"Miközben 7 évig az “enyém” volt"
Nem volt a tied, csk jó volt neki veled.
Senkit ne akarj kisajátítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!