Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ki hogy szokott szakítani?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogy szokott szakítani? Mit mondtok? Pl úgy jó ha azt mondom el,azokat sorolom fel amiket nem tudok elfogadni, amik zavarnak?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 1. 15:35
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
"Nem szeretlek már, szakítani akarok!"
2023. ápr. 1. 15:40
 2/18 anonim ***** válasza:
7%

Most mit kell ezt túlragozni?

Bele akarsz még rúgni egyet?

Ne keresd a társaságàt az elég egyértelmű lesz és mindenkinek világos hogy ez ennyi volt.

2023. ápr. 1. 15:42
 3/18 A kérdező kommentje:
2es: az miért jó ha "eltűnök "? Normálisan akarok vele szakítani, nem eltűnni. 3.5 hónapja vagyunk együtt.
2023. ápr. 1. 15:45
 4/18 anonim ***** válasza:
10%

3#ohh akkor meg nem mindegy? 3,5 hónap nem tétel ne haragudj.

Nem jött be a csajod/pasid ennyi.

2023. ápr. 1. 15:51
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Normálisan? Akkor mondd meg neki hogy nagyon jól érezted vele magadat de úgy érzed nincs jövője a kapcsolatotoknak és ennyi.
2023. ápr. 1. 15:52
 6/18 A kérdező kommentje:
Ha megkérdezi miért nincs jövője a kapcsolatnak mit mondjak?
2023. ápr. 1. 16:34
 7/18 anonim ***** válasza:
96%
Nem vagy szerelmes.
2023. ápr. 1. 16:40
 8/18 anonim ***** válasza:
44%
6# Semmit nem kell mondanod mert bármit mondasz az csak vita tárgyát fogja képezni és sértődés lesz belőle meg sárdobálás.
2023. ápr. 1. 18:25
 9/18 anonim ***** válasza:
96%
Ennyire ne legyél már teszetosza, mondd meg az igazat és kész. Ez a legtisztább, mondd meg, hogy sajnálod, de részedről ez nem fog menni, mert nem vagy szerelmes és ezért nem is szeretnéd folytatni.
2023. ápr. 1. 18:50
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez a módszer vált be.Találkozunk a városban és sétálunk közben elmondom,hogy nem szeretném már folytatni és indokot is mondok hozzá.Majd miután végeztem elválnak útjaink.Én soha nem szerettem volna úgy szakítani,hogy egy lakásban vagyok összezárva a férfival (lehet én vagy paranoiás vagy beképzelem ezeket a dolgokat),mert nem tudni kiből mit hoz ki a dolog.
2023. ápr. 1. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!