Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ki hogy szokott szakítani?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogy szokott szakítani? Mit mondtok? Pl úgy jó ha azt mondom el,azokat sorolom fel amiket nem tudok elfogadni, amik zavarnak?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 1. 15:35
1 2
 11/18 ErniE76 ***** válasza:
Azt nem írtad, hogy nem vagy már szerelmes, csak azt, hogy bizonyos dolgok zavarnak. Lehet ha őszintén beszélnétek ezekről a dolgokról, lenne még a kapcsolatotoknak jövője. Párban élni mindkét fél részéről fontos az elfogadás, alkalmazkodás. Mindenesetre inkább őszintén állj elé, mintsem sunnyogva eltűnj.
2023. ápr. 2. 16:27
 12/18 A kérdező kommentje:
Zavarnak dolgok plusz nem szeretem már.
2023. ápr. 2. 17:17
 13/18 A kérdező kommentje:
Még már mondtam neki hogy mik zavarnak de nincs változás, ő ilyen.
2023. ápr. 2. 17:17
 14/18 Senior Séf ***** válasza:
Bocs, ez nekem nem megy. Fejezzük be.
2023. ápr. 5. 13:42
 15/18 anonim ***** válasza:

2, na tipikusan az az ember vagy, akiket ruhellek. Legnagyobb gerinctelenség, ha valaki csak úgy eltűnik. Mindenkinek joga van tudni, hogy miért úgy történtek a dolgok, ahogy.

Szépen is meg lehet mondani, a stílus maga az ember. Nem belerúgsz a másikba azzal, hogy elmagyarázod neki a dolgokat, csak tájékoztatod.

Egyébként szakítani sosem egyszerű, de azért ha már eljön, akkor szerintem azt érzi a másik fél is. Én úgy kezdtem, hogy elmondtam, nem működik. Aztán ki hogy reagál rá..

2023. ápr. 7. 16:50
 16/18 anonim ***** válasza:

15# Azért olvasd el figyelmesen a kérdező kiírását.

Azt írja, "az jó ha azt mondom , sorolom fel amiket nem tudok elfogadni amik zavarnak"

Na most ha te valakiben valamit nem tudsz elfogadni, azon a másik nem fog tudni változtatni, mert te eldöntötted hogy NEM TUDOD ELFOGADNI. Mi ez ha nem belerúgás a másikba aki meg lehet hogy szerelmes, ezt tudja adni amilyen ő.

A "zavar" valami az már más tészta, ez azt jelenti hogy nem akarok szakítani a párommal, azonban vannak dolgok amik zavarnak, de oldjuk meg, mert ha változtatsz rajta, van esély megmenteni a kapcsolatunkat.

A kérdező meg mindenképpen szakítani akar, nem szerelmes már.

Akkor meg nem szabad SOROLNI a másik hibáit mert nem az a szakító ok..

Azzal csak belerúgsz az amúgy is szenvedő másik félbe.

Én meg ezt tartom gerinctelenségnek. És ez jóval nagyobbat tud ütni mintha nem mondasz semmit, mert lehet egy életre megnyomorítod a másikat lelkileg és nem lesz képes egy újabb kapcsolatot kialakítani.

Ugye hogy nem minden fekete vagy fehér.

2 voltam.

2023. ápr. 7. 17:27
 17/18 anonim ***** válasza:

,Ne keresd a társaságàt az elég egyértelmű lesz és mindenkinek világos hogy ez ennyi volt.'

Én erre írtam, hogy gerinctelenség. Ma már egyre általánosabb jelenség a ghostolás. Lehet, hogy aki nem keresi a másik társaságát, annak egyértelmű, hogy nem akar vele lenni, de a másik ember meg nem gondolatolvasó. Nyilván ne kezdje el alpári módon sorolni a hibáit, de azért tájékoztassa, hogy rá ne számítson. Nyilván emberien, empatikus módon a másikhoz állva. Így tud tanulni mindenki a hibákból, de ha csak úgy ghostolják, mintha nem is létezett volna soha, szerintem annál aljasabb dolog nincs.

Nem veszekedni akarok, csak látszik, hogy a kérdező még nem szakított, és szerintem ne népszerűsítsük ezt a módot, hogy lelépünk azt cső.

2023. ápr. 7. 17:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem kell egy légtérbe lenned azzal, aki olyan, hogy simán megölne :D 10-esnek. Valaki évek múltán is képes gyilkolni ha belegázoltál.
2023. ápr. 9. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!