Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom magam túltenni a szakításon, szakember segítségét kérjem?
Nemrég szakított velem a barátnőm, csúnyán összevesztünk. Én próbáltam vele beszélni többször is, de Ő már nem látja értelmét folytatni. Napközbe elvagyok nagyjából, de reggel és délután, estefelé nagyon rossz.
6 napja történt, de úgy érzem mintha kitéptek volna egy részt belőlem, nem tudom hogy fogok egyáltalán másik párt találni és folyton ezen szorongok. Nagyon hiányzik nekem, főleg ha meglátom azt a sok közös képet amit csináltunk vagy amerre mentünk. Milyen szakértő segítségét tudnám kérni? Vagy érdemes egyáltalán?
ne nézegesd a képeket tesa
Amúgy 2 hónap múlva már nem akarsz tőle semmit.
Meddig tartott maga a kapcsolat? Ha visszaszámolom azt a mindössze 6 napot, nálam október 29.-e jön ki pontos dátumra.
Hanghívás? Írás? Személyes találkozás? Hány évesek vagytok?
Milyenek voltak a megismerkedés körülményei összességében? Hogyan történtek az események?
Ui: majd csak túl leszel rajta...
#8 öngyilkosság egyáltalán nem jutott eszembe, csak marha rossz érzés. Mintha teljesen egyedül maradtam volna, nem keres, csúnyán váltunk el, hiába próbáltam beszélni vele, nem igazán látok nála minimális motivációt is arra, hogy esetleg megbeszéljük..
Adnom kellene neki egy kis időt? Várni egy hetet vagy néhány napot amíg lenyugszik és utána beszélni vele?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!