Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem tudom magam túltenni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom magam túltenni a szakításon, szakember segítségét kérjem?

Figyelt kérdés

Nemrég szakított velem a barátnőm, csúnyán összevesztünk. Én próbáltam vele beszélni többször is, de Ő már nem látja értelmét folytatni. Napközbe elvagyok nagyjából, de reggel és délután, estefelé nagyon rossz.

6 napja történt, de úgy érzem mintha kitéptek volna egy részt belőlem, nem tudom hogy fogok egyáltalán másik párt találni és folyton ezen szorongok. Nagyon hiányzik nekem, főleg ha meglátom azt a sok közös képet amit csináltunk vagy amerre mentünk. Milyen szakértő segítségét tudnám kérni? Vagy érdemes egyáltalán?

2023. nov. 4. 19:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Megpróbálhatod, de ha nem akarja akkor sajnos megbeszélés nélkül kell túllépni rajta.

(#8)

2023. nov. 4. 20:18
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is megpróbálhatod. Ha nem akarja, akkor pedig nyugi. Vannak még mások, gondolj bele, valaki olyan akit tényleg neked szánt az ég... még inkább mint őt. Ő csak egy lépcsőfok volt. Az igazi lelkitársad lehet, hogy még rád vár, aki szeret és tisztelni fog és te is őt.
2023. nov. 4. 20:22
 13/26 A kérdező kommentje:
#12 Pont azt érzem, hogy Őt szánta nekem az ég. Itt találtam rá és erre el is veszítem..
2023. nov. 4. 20:33
 14/26 anonim ***** válasza:
93%

Mindig azt hisszük, hogy "Ő AZ"... aztán kiderül, hogy van még több ilyen.

DE. Ha tényleg így érzel, még ne add fel. Nem ismerjük a teljes sztorit, csak te tudod megmondani hogy mennyi esély van még benne.

2023. nov. 4. 20:44
 15/26 anonim ***** válasza:
90%
#13 Nem akarlak túlzottan kiábrándítani (bár lehet pont az segítene az ilyen esetekben), de szerintem ha itt találtál rá, akkor kezeld kellő fenntartással a dolgot. Itt nagyon sok esetben sajnos semmi nem az, aminek látszódik. És ezt fájdalmas módon tapasztaljuk meg néha, a legkevésbé sem várt eseteknél is. Simán lehet hogy csak eljátszotta amit látni és érezni akartál, a tökéletes lehetséges párodat. Online sajnos ezt nagyon könnyű megtenni, és tapasztalatból mondom neked, hogy itt gyakorin is van csomó nagyon ügyes manipulátor és szélhámos. Még azt is kinézem hogy bizonyos beteg elmék kifejezetten ezt élvezik, ha fájdalmat okoznak másoknak. Szóval fel a fejjel, lesz ez jobb is. És hogy nem feltétlen az igazit veszítetted el, lehet csupán egy üres, de nagyon jól megszerkesztett illúziót.
2023. nov. 4. 21:11
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarom ijesztgetni a kérdezőt, én két és fél év után se tudok "túllépni" valakin...pedig már 34 vagyok nem egy kamasz, akinek nem jön össze utána semmi.
2023. nov. 4. 21:12
 17/26 anonim ***** válasza:
94%
Ha neked szanta volna az ég akkor minden oké lett volna.
2023. nov. 4. 21:24
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
2023. nov. 5. 01:43
 19/26 anonim ***** válasza:
93%
Az írtad, hogy el tudnád bőgni magad. Akkor miért nem teszed? A fádalmon úgy tudsz túllépni, ha hagyod, hogy átéld. Aztán napról napra egyre könnyebb lesz.Azt a gondolatot se erősítsd magadban, hogy neked szánta az ég. Ezt csak te beszéled be magadnak. Ilyenkor az ember agya "beszűkül".Ezt csak most érzed így, de ha a fájdalom elmúlik teljesen másképp látod majd.Kitartás!
2023. nov. 5. 08:02
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

19! Miért gondolod, hogy elmúlik? Mindenki ezt mondja, hogy elmúlik-elmúlik-elmúlik...mi van ha nem?

Ez olyan, mintha meghal mondjuk apád, akkor is az fájni fog. Igen tudsz élni nélküle, de igazáéból akármit csinálsz hiányozni fog.

2023. nov. 5. 19:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!