Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nők/Lányok, ti gondoltok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/Lányok, ti gondoltok az exetekre szakítás után?

Figyelt kérdés

3 hónapja ért véget az előző kapcsolatom, és még mindig nem igazán vagyok túl rajta, ez volt az első eset hogy összetörték a szívem.

A volt barátnőmmel amikor összejöttünk nagyon zűrös időszaka volt, amúgy sem volt egyszerű eset de én szerettem. Eleinte minden tökéletes volt, azt mondta én vagyok az első akivel el tud képzelni komoly kapcsolatot, akivel működhet is, és a barátai is akiket megismertem mondták, hogy “mennyire igyekszik” jelentsen ez bármit is. Viszont egyik ismerősöm mondta, hogy jobban oda kéne figyelnem rá, én ezt akkor nem értettem, mert teljesen megbíztam benne. A kapcsolatunk szinte tökéletes volt konkrétan. Majd egyszercsak elkezdett ritkán írni, lemondani a találkozóinkat, és eltünedezni. Majd mikor újra találkoztunk elmondtam neki, hogy ez nekem nem oké, nem értem mi a gond és, hogy beszéljük meg. Mire ő szakított velem, azt mondta nem megy ez mégsem neki. Egyáltalán nem értettem mi a gond, mire mondta hogy nem lenne jó nekem, én félre ismerem őt. De valahogy csak megbeszéltük, még sírt is nekem este hogy mennyire sajnálja és nem akar elveszíteni, kért hogy “ne álljak ezért bosszút” ezt nem is értettem minek néz engem. Aztán eltelt kb két hét és megint ez, megint veszekedés és akkor már tényleg szakított. Nem adott magyarázatot hogy miért, azt mondta már nem szerelmes… Kérdeztem, hogy dehát az hogy lehet (csak 4 hónapig voltunk együtt) amikor semmi olyan nem történt, minden csak egyre jobb lett köztünk. Mondtam hogy vegyük lassabbra, lehet ez volt a gond, mit csináljak másképp de semmi nem hatott rá. Végül elkezdtünk csókolózni és le is feküdtünk (szexel bármikor lehetett hatni rá, nagyon jó volt köztünk). Akkor azthittem van esély de másnap dobott üzenetben és letiltott mindenhol. Másnap feloldott írtam is neki, de nem írt vissza. Aztán még pár hétig ment ez de mindig átvert, azt ígérte találkozunk és beszélünk de egyre bunkóbb lett, lemondta vagy ghostolt, végül írtam neki, hogy ezt nem viselem el tovább, és végleg elköszöntem. Akkor még felhívott egyszer, de nem vettem fel, és azóta semmi.

Utólag sokat olvastam a témában, nekem úgy tűnt nem volt érzelmileg elérhető ami több dologtól is lehet például érzelem az exe iránt, vagyis nincs túl az előzőn (ami nagyon esélyes, sok jel utalt rá de sajnos ezeket utólag vettem észre) sajnos láttam, hogy újra elkezdte követni az exét azóta stb, de tinderen is fentvan szóval nem tudom. Nagyon boldognak látszik nélkülem, pedig végig úgy éreztem hogy sikerült boldoggá tennem, azt éreztem hogy ő jobban akarja ezt mint én…Folyton olyanokat mondott, hogy nem volt még senki aki ennyire az esete lenne, hogy bennem mer megbízni először, mindig mondta hogy mennyire akarja hogy ez tényleg működjön köztünk de bennem bízik, sokszor beszélt a jövőnkről, hogy na velem tényleg el tudja képzelni, hogy családja lesz de nem bízzam el magam… Aztán mégis ez lett. Egyszerűen nem értem.

Azóta azt látom boldog és, hogy teljesen túl van rajtam. Én pedig szerintem sosem leszek túl ezen. Mintha új életet kezdett volna, minden régi képét lecserélte. Egyedül a karkötőjét hordja még amit tőlem kapott. És tényleg csak azt szeretném tudni, hogy egyszerűen gondol-e még rám? Nem hiszem hogy amikor ránéz vagy felveszi ne jutnék eszébe. De úgy tűnik nekem, hogy ennek vége, hogy elfelejtett. Hogy milyen semmilyen volt velem, inkább ghostolt mint egy senkit, nem értem hogy estem a 100ról nullára a szemében ilyen gyorsan úgy, hogy semmi olyan nem történt. Egyszerűen nem értem miért haragszik, miért szakított, sosem bántottam vagy volt bármi rossz konkrétan köztünk, hiszen ő maga is boldognak tűnt és sosem mondott semmit hogy bármi bántaná, sőt csak áradozott rólam mindenkinek.

Persze azóta mindenki mondja, hogy hagyjam mert bolond, sosem fogom megérteni stb, de ez nem így megy.

Sokszor gondolkodok, hogy keressem-e, de sosem szánom rá magam, azt gondolom ha akarna tőlem valamit, keresne ő. És az fáj a legjobban, hogy látszólag mennyire könnyen átlépett rajtam, hogy bulizik, hogy ismerkedik, hogy befestette a haját, új ruhatár minden. Minden képén mosolyog. Azt sem tudom, gondol-e még rám… Remélem legalább egyszer a jövőben megtudom az okát mi történt, abban nem merek bízni, hogy lenne még esélyünk…

2023. szept. 19. 21:18
 1/6 anonim ***** válasza:
57%
Mindig is nincs ló esete voltal neki.
2023. szept. 19. 21:33
 2/6 anonim ***** válasza:
63%
Lehet hogy gondol rád, lehet, hogy nem. Mindegy! Te szépen heverd ki, mert nem volt beléd szerelmes és figyelj oda kivel jársz, aki exezik az bizony nincs túl rajta.
2023. szept. 19. 21:37
 3/6 anonim ***** válasza:
60%
Ezt tovább tart elolvasni, mint ameddig a "kapcsolatotok" tartott. Jah, és a válaszom is ez a kérdésre.
2023. szept. 19. 21:44
 4/6 anonim ***** válasza:
67%

Ezt felejtsd el. Fogalma sem volt mit akar, de nem is volt neki jó veled. És ez NEM a te hibád. A leirasod alapján még valami pszichés zavara is lehet.

Ne ezzel vigasztald magad hogy gondol e még rád, hanem foglalkozz magaddal, te is lépj tovább

2023. szept. 19. 22:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Nálam ez a közveszélyes ámokfutó, zakkant lelkibeteg r!banc kategóriába eső típus lenne. Veszélyesek, de csak annyiban amennyiben komolyan is veszed őket. És amennyire érzelmileg közel engeded őket, vagy bizalmadba fogadod. Megpróbálok kicsit segíteni hogy könnyebben elfelejthesd:

"Folyton olyanokat mondott, hogy nem volt még senki aki ennyire az esete lenne, hogy bennem mer megbízni először, mindig mondta hogy mennyire akarja hogy ez tényleg működjön köztünk de bennem bízik, sokszor beszélt a jövőnkről, hogy na velem tényleg el tudja képzelni, hogy családja lesz de nem bízzam el magam…"

Szóval ezeket mondta ő neked. Ellenben amiket közben tett... Össze vissza hazugságok, kaotikus szakítások a semmire (szerintem olyankor máshoz futott épp), megbízhatatlanság, hozott exproblémák és valószínű még vele se végzett hanem összejártak, veled kapcsolat közben tinder. És még ki tudja mennyi tréség, én amúgy drogot is kinézem. Ja és a végén ghosting! Szerintem ezek kicsit ütik a valóságtartalmát és hihetőségét azoknak amiket mondott neked, sőt továbbmegyek könnyen lehet hogy mindenkinek ilyesmiket mondott.

Szóval jó felépülést, vissza ne fogadd ha jönne újra! És hát mindenki hibázhat de szerintem a saját érdekedben vond majd le te magad is a tanulságokat. Megkönnyíti hogy a jövőben könnyebben felismerhesd a problémás típusokat. Amúgy vannak bőven, a te storyd volt pár nap alatt a sokadik ilyesmi nő, akiről olvastam. Tehát okosan majd a jövőben is.

2023. szept. 19. 22:13
 6/6 A kérdező kommentje:

"Mindig is nincs ló esete voltal neki" Igen én is ettől tartok. Csak akkor miért volt annyira oda, amikor szóba jött valaki más valami dráma vagy más férfi mindig "de jó hogy te nem vagy ilyen" folyamatosan arról beszélt mi mennyire jó pár vagyunk, milyen szépek vagyunk... Igazából mindenki ezt mondta. De attól még lehet "másra várt"...

"Fogalma sem volt mit akar, de nem is volt neki jó veled. És ez NEM a te hibád" Igazából én is sokáig csak magamat ostoroztam, de egyszerűen semmi olyat nem tudok mondani amit elrontottam volna, és képtelen vagyok felfogni mi miatt nem volt jó neki vagy lépett ki ebből. És nem magam fényezem, de pont az hogy annyit hibáztam már én is, hogy itt most tényleg oda tettem magam mint férfi/társ. Tényleg látok nagyon sok kapcsolatot, és még gondoltam is magamba, hogy a miénk mennyivel jobb... Tényleg annyira reménykedtem és beleéltem magam, és beleszerettem. Nem tudom felfogni, nem értem.

"Szóval ezeket mondta ő neked. Ellenben amiket közben tett... Össze vissza hazugságok, kaotikus szakítások a semmire (szerintem olyankor máshoz futott épp), megbízhatatlanság, hozott exproblémák és valószínű még vele se végzett hanem összejártak, veled kapcsolat közben tinder"

Jó ebbe van valami, mármint tudom, hogy gáz amiket tett, de nagyon remélem, hogy legalább nem csalt meg...Hiszen friss volt még a kapcsolat, minden megvolt köztünk. Szakításkor, mikor utána próbáltam beszélni vele, akkor láttam utoljára, mondta, hogy hagyjam már őt békén, én mondtam neki, hogy akkor csak vallja be és mondja ki hogy más férfi van a dologban vagy megcsalt mert akkor most elsétálok és tényleg békén hagyom végre. Akkor azzal haknizott, hogy hogy mondhatok ilyet, meg hogy megosztotta velem a helyzetét mindig láthattam hol van (nem mindig láttam amúgy) és hogy én voltam az egyetlen akit nem csalt meg... Nyilván ez is irtó gáz... De akkor azzal áltattam magamat, hogy fiatal még és az elmondottak alapján csak sz'r kapcsolatai voltak, itt semmi oka nem lett volna rá. De lehet, hogy csak feleslegesen mosdatom őt... Csak én nagyon aranyosnak, jólelkűnek ismertem meg. Azért nem vall rá amit a szakításkor tett.

"A leirasod alapján még valami pszichés zavara is lehet" Erre gondoltam én is... Egyszer full feldobott másszor egész nap alszik, ok nélkül full rosszkedv, aztán nem győz bocsánatot kérni meg ölelgetni, simogatni. Olyan könnyen el is sírta magát, szex közben is volt ilyen, bár az elvileg gyakori. És tudom, hogy nagyon gáz de emlékszem a második alkalommal, hogy lefeküdtünk (akkor ittunk is mindketten) egyszer más nevet mondott közben😅 Csak az a baj nem emlékszem, hogy mit, vagy hogy az exe neve volt-e. Ott akkor nem tettem szóvá meg akkor még nem voltam belé szerelmes, nem gondoltam volna, hogy komoly lesz. Tudom sok a red flag...

2023. szept. 20. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!