Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselkedtetek szakítás előtt?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy pár napig külön vagytok. Szakítani szeretnél, de természetesen megvárod ezzel a személyes találkozást. Ilyen esetben amíg külön vagytok, ugyanúgy visszamondod pl, hogy "szeretlek"? Gáz, ha én igen? Nem hazudok vele, mert tényleg szeretem, annak ellenére, hogy szakítani szeretnék.2023. szept. 16. 18:24
1/5 anonim válasza:
Lehet ugy is szakitani, hogy szereted az illetot. Sokan pont ezt hasznaljak kifogasnak, hibasan. Trivialis pelda, hogyha elter a jovokepetek, gyerek, kulfold, tanulas szinten, ott nem is kerdes, hogy szakitani kell. Akkor is, ha szereted. De persze van egy csomo masik elethelyezet, vagy kolcsonosseg hianya, ami miatt hiaba szereted, nincs mas megoldas.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, ezt érem, nálunk is ez a helyzet, hogy eltérő a jövőkép.
De arra vagyok kíváncsi, hogy egyenes dolog-e kvázi eljátszani azt, írásban/telefonon, hogy minden oké, aztán találkoztok és közlöd a rossz hírt?
2023. szept. 16. 18:49
3/5 anonim válasza:
Velem a napokban szakítottak, és az ex nem mondott semmit a szemebe, csak elhúzodott, mert, hogy mennyire fáradt a munka miatt. Kicsit bunkó is volt, mert mentem hozzá, és mintha csak ott se lennék úgy mászkált, csoda, hogy kávéval megkínált.
Aztán másnap meg totál véletlenül összefutottam vele a Tescoban, csak éppen nem volt egyedül.
4/5 anonim válasza:
#2 Hát a telefonos beszélnünk kell féle gyomroncsapáshoz képest talán még a derült égből is jobb, nem tudom. Meg a telefonos és smses szakításhoz képest is, bár az alapból is vicc. Szóval kérdésedre a válasz, szerintem rendben van odamenni, és akkor ott élőben közölni a helyzetet, kíméletesen és normálisan. Ha extra jófej akarsz lenni, kapjon indokokat is mellé.
5/5 anonim válasza:
az exem smárolt az új pasival, szólva ehhez képest a szeretlek nem magy cucc de rosszul tud esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!