Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy viselkedtetek szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselkedtetek szakítás előtt?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy pár napig külön vagytok. Szakítani szeretnél, de természetesen megvárod ezzel a személyes találkozást. Ilyen esetben amíg külön vagytok, ugyanúgy visszamondod pl, hogy "szeretlek"? Gáz, ha én igen? Nem hazudok vele, mert tényleg szeretem, annak ellenére, hogy szakítani szeretnék.
2023. szept. 16. 18:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ugy is szakitani, hogy szereted az illetot. Sokan pont ezt hasznaljak kifogasnak, hibasan. Trivialis pelda, hogyha elter a jovokepetek, gyerek, kulfold, tanulas szinten, ott nem is kerdes, hogy szakitani kell. Akkor is, ha szereted. De persze van egy csomo masik elethelyezet, vagy kolcsonosseg hianya, ami miatt hiaba szereted, nincs mas megoldas.
2023. szept. 16. 18:33
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen, ezt érem, nálunk is ez a helyzet, hogy eltérő a jövőkép.

De arra vagyok kíváncsi, hogy egyenes dolog-e kvázi eljátszani azt, írásban/telefonon, hogy minden oké, aztán találkoztok és közlöd a rossz hírt?

2023. szept. 16. 18:49
 3/5 anonim ***** válasza:
78%

Velem a napokban szakítottak, és az ex nem mondott semmit a szemebe, csak elhúzodott, mert, hogy mennyire fáradt a munka miatt. Kicsit bunkó is volt, mert mentem hozzá, és mintha csak ott se lennék úgy mászkált, csoda, hogy kávéval megkínált.

Aztán másnap meg totál véletlenül összefutottam vele a Tescoban, csak éppen nem volt egyedül.

2023. szept. 16. 18:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
#2 Hát a telefonos beszélnünk kell féle gyomroncsapáshoz képest talán még a derült égből is jobb, nem tudom. Meg a telefonos és smses szakításhoz képest is, bár az alapból is vicc. Szóval kérdésedre a válasz, szerintem rendben van odamenni, és akkor ott élőben közölni a helyzetet, kíméletesen és normálisan. Ha extra jófej akarsz lenni, kapjon indokokat is mellé.
2023. szept. 16. 19:21
 5/5 anonim ***** válasza:
az exem smárolt az új pasival, szólva ehhez képest a szeretlek nem magy cucc de rosszul tud esni.
2023. szept. 16. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!