Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után viselkedtek már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után viselkedtek már szánalmasan? Vagy éppen a másik fél?

Figyelt kérdés

Indokolatlan üzenetek, ajándékok, levelek, kapálozás, ismerősök, rokonok felkeresése, már-már zaklatás stb.

Fordult elő bármiféle pozitív interakció ilyenek után? Akár, évek múltán is.?!

2022. szept. 28. 15:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Viselkedtem. Igazából "csak" üzenetek voltak, nyavalygás, hogy milyen jó volt régen...

Teljesen felesleges, senkit sem érdekelt. Te se csinálj magadból hülyét. :)

Inkább zárd le azt, ami volt.

33F

2022. szept. 28. 15:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Elkövettem azt a hibát hogy könyörögtem, de napokig. Azóta megfogadtam hogy soha többé nem csinálok hülyét magamból más előtt.

23/L

2022. szept. 28. 16:00
 3/8 anonim ***** válasza:
57%
Ennyire szánalmasan még nem, viszont sikerült meggyűlölni a világot, mert úgy éreztem elárultak, de végül megbeszéltük ezt és már nincs bennem folyamatos harag és rossz érzés. De nyilvánvalóan a kapcsolat nem indult újra.
2022. szept. 28. 16:46
 4/8 anonim ***** válasza:
75%

A volt barátom szakítás után minden hozzám közel álló embert megkeresett, illetve járkált hozzám könyörögni. Egészen addig szépen le tudtam volna zárni a kapcsolatot, a sok rossz élmény ellenére is kellemes emlék maradhatott volna, de azzal, hogy a kérésem ellenére továbbra is szinte zaklatott, szánalmassá vált a szememben.

23/l

2022. szept. 28. 19:35
 5/8 anonim ***** válasza:
60%

Nem. Ha vége van, nincs üzi, no contact.

Másik részről volt. A kapcsolatba kellett volna normálisan viselkedni, nem kapálózni a szakítás után, mikor már késő.

2022. szept. 28. 22:37
 6/8 anonim ***** válasza:
igen és igen
2022. okt. 2. 10:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem csak olyan volt, hogy "részegen" sörrel q kezében járkált a házunk előtt, mikor szakítottam az illetővel napokig. Mikor elegünk lett és kiment egy családtag, hogy elmomdja neki milyen gazul viselkedik akkor kiderult józan, csak kell a lelkinyomast fokozni. Ezen kívül mikor megkapta a cuccait ott járkált megrakott taskakkal az utcánkban egész nap és végül sírva leult a szomszéd hidjara a taskakkal együtt addig, amíg vissza nem fogadtam.. mert megtettem minden alkalommal🤡
2022. okt. 3. 21:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Ohhh hogyne. Amikor szakítottam vele (igen, en) mert megcsalt utána meguntam hogy napokig csak Sirok és elmentem bulizni. Utalok buliba járni, de megtettwm. Persze részeg lettem és odakat írtam neki h hiányzik és szeretem. Illetve utana visszakartam csalni azzal hogy egyejszakas kalandokba mentem bele az se volt a legjobb ötlet. Soha többet
2022. dec. 7. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!