Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után viselkedtek már szánalmasan? Vagy éppen a másik fél?
Indokolatlan üzenetek, ajándékok, levelek, kapálozás, ismerősök, rokonok felkeresése, már-már zaklatás stb.
Fordult elő bármiféle pozitív interakció ilyenek után? Akár, évek múltán is.?!
Viselkedtem. Igazából "csak" üzenetek voltak, nyavalygás, hogy milyen jó volt régen...
Teljesen felesleges, senkit sem érdekelt. Te se csinálj magadból hülyét. :)
Inkább zárd le azt, ami volt.
33F
Elkövettem azt a hibát hogy könyörögtem, de napokig. Azóta megfogadtam hogy soha többé nem csinálok hülyét magamból más előtt.
23/L
A volt barátom szakítás után minden hozzám közel álló embert megkeresett, illetve járkált hozzám könyörögni. Egészen addig szépen le tudtam volna zárni a kapcsolatot, a sok rossz élmény ellenére is kellemes emlék maradhatott volna, de azzal, hogy a kérésem ellenére továbbra is szinte zaklatott, szánalmassá vált a szememben.
23/l
Nem. Ha vége van, nincs üzi, no contact.
Másik részről volt. A kapcsolatba kellett volna normálisan viselkedni, nem kapálózni a szakítás után, mikor már késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!