Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után hogyan viselkedtek a közösségi médián?
Első 3 évben néha megosztottunk 1 közös képet (tényleg évi 1-2 képet), de amúgy jellemzően nem posztoltunk.
Na most azóta az exem (F) neki állt posztolgatni képeket, hogy itt-ott van. Én már kikövettem, és szerencsére sikerült leredukálnom a profilja nézegetést is.
Én semmit nem osztok meg, sőt, kb. mindent le is rejtettem. Én azt akarom, hogy ne tudjon rólam semmit.
Nektek egy szakítás után mi fáj jobban (5+ éves, együttélős kapcsolatról van szó), hogyha semmit nem tudtok meg az exről, vagy ha ezt-azt tudtok?
Gondolom azt hiszi, hogy itthon sírdogálok (néha igaz, de amúgy nem :D).
Őszintén, nem is tudom ez kinek szólhat, nekem akarja mutatni, hogy jól van (ő dobott) vagy valakinek fel akarja hívni a figyelmét, esetleg visszacsatolást vár az ismerőseitől...
(Tudom, hülyeség ezen agyalni. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!