Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után miért keres meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után miért keres meg heti egyszer?

Figyelt kérdés

Elég katasztrofális kapcsolatnak lett vége már lassan egy hónapja. Sok probléma és vita volt, mivel sehogy sem működött a kommunikáció és nem az én részemről.

Még nyáron egyszer a semmiből fogadott egy szakító üzenet. Utána esedezve kérte hogy bocsássak meg, nem úgy gondolta, én hülye meg belementem. Meg is tudtunk beszélni dolgokat, legalább is azt hittem. Pár hét után, az első munkanapomon jelentette be ismét hogy vége van. Itt akkor megint vissza estem a gyászfolyamatba, olyan volt mint egy véget nem érő körhinta az egész, de itt már nem hagytam hogy vissza könyörögje magát. Csak az idén legalább 4x eljátszottuk ezt.

Ignoráltam, fájt de tudtam hogy most már nem hagyhatom magam neki. Volt csendes idősza, majd a testvérem hív hogy hajnalban részegen hívogatja mert én letiltottam, aztán heti 1x email-t ír, hogy hogy vagyok, nem válaszolok ezekre.

Elküldtem szépen és csúnyán is, de most már nem tudom mit csináljak...

2023. szept. 18. 09:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Az égvilágon semmit, vagyis ne oldd fel, ne írj neki, ne beszélj vele, testvéred is blokkolja és majd megunja.
2023. szept. 18. 09:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Azt hiszem ez az a fajta idióta érzelmi hullámvasútba rángatás, meg komplett beszámíthatatlanság, amikor jogos és indokolt a no kontakt elv. Zárd ki az életedből teljesen, különben ez fog menni ki tudja meddig. És érzelmileg eléggé megterhelő. Ráadásul feleslegesen.
2023. szept. 18. 11:07
 3/7 A kérdező kommentje:

Igen eléggé leterhelő, hiába hogy csak annyit kérdez hogy vagyok, vagy reméli jól vagyok. Egyszerű kérdés de egy porcikám se kíván válaszolni.

Ugyanakkor betegesen féltékeny fajta pedig inkább ő adott okot hogy én legyek az. Szerencsére nem tudja hol vagyok mert már paranoiás vagyok tőle konkrétan... Próbálnám össze szedni magam és a munkámra koncentrálni, remélem elmúlik ez idővel.

2023. szept. 18. 11:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Ismerem sajnos túl jól is az ilyen fajta zakkant nőket, ezeknek semmi se szent. Csak az aktuális érzéseik és hitük, ami alapján a legnagyobb aktuálisan végigvitt elmebetegségüket is helyesnek és indokoltnak fogják érezni, sőt előadni. Meg hát alap hogy mindig a másik a hibás. Nekem ez már ott átjött amikor elején írtad a katasztrófális kommunikációt, és hogy ő nem volt partner ebben sem. Elmúlni meg akkor fog, ha nem szaggatja fel újra meg újra a sebeket. Én nem vagyok a no kontakt híve, a diplomatikus normális lezárást kedvelem, de vannak emberek akikkel sajnos még ezt se lehet megtenni, ahogy semmi mást. Ha korrekt vagy vele, azzal mindig visszaél. Szóval tényleg a letiltást mindenhol plusz elzárkózást javaslom. Aztán kitartás, remélhetőleg hamar helyrerázódsz te is.
2023. szept. 18. 11:22
 5/7 A kérdező kommentje:

Pontosan így szerettem volna én is, rendesen és diplomatikusan befejezni ezt az egészet, ha már ő indította el ezt a szakítás lavinát akkor is. De igen, van akinek ez a szint nem megugorható, hanem inkább lemegy és beléd rugdos.

Most már elengedtem hogy milyen vége lett a dolognak, van amihez én is kevés vagyok.

Egyébként én vagyok a nő, mindezek a tulajdonságok igazak sajnos a másik nemre is.

2023. szept. 18. 11:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Szép csavar a végére és bevallom kissé meglepett, de a hozzáállásomon ez semmit nem változtat. Én általánosságban vagyok úgy, hogy elítélem az ilyen fajta emberi hitványságot, és a másik jóindulatával való visszaélést. Alapvetően úgy tapasztaltam(!), hogy a mostani nőkben van meg jobban a kompromisszumképtelenség és ez a fajta feljogosítottság érzet. De tény, mivel én nőkkel ismerkedem és nőkkel volt eddig is dolgom, nem ismerhetem annyira az érme másik oldalát. Szóval ez így most némileg látótér tágító nekem is, és hát elismerem férfiból is van bőven zakkant és idióta. Sokan meséltek már dolgokat nekem is nők, és láttam is ezt azt. Szóval kitartás neked, remélem sikerül hamar és fájdalommentesen helyrerázódnod! Főleg ha már nem tud zaklatni se többet.
2023. szept. 18. 12:03
 7/7 anonim ***** válasza:
4! Nő? Tanuld már meg, hogy "gonoszzaklató" csak férfi lehet...ahogy itt is kiderült.
2023. szept. 18. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!