Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az,hogy a pasik szakítás után hónapokkal egyszer csak felbukkanak?
Figyelt kérdés
2023. júl. 5. 18:58
1/41 anonim válasza:
Nem talált mást és hiányzik a szex. Ezért eszébe jut az ex.
2/41 anonim válasza:
Mert közben sikertelenül próbálkoztak másoknál, s gondolják , hátha még az exnél összejöhetne néhány pásztoróra.
Rázd le. A sokszor melegített káposzta is megbüdösödik.
4/41 anonim válasza:
Mert nem sikerült becsajozni, nincs kivel dugni, és végső elkeseredésében bepróbálkozik az exnél, hátha végre összejön egy ürítés.
5/41 anonim válasza:
Szerelmes, csak későn jött rá...fogadd vissza.
6/41 anonim válasza:
Furcsa, de valahogy férfiaknál sokkal jobban látni már az érzelmeket és a ragaszkodást. Meglepően sok férfi ismerősöm szomorkodik szakítás után simán évekig is egy adott nő után, amíg a nők sokszor kb. egyik napról a másikra simán kidobják a férfit. 2023 van, a nők már érzelemmentesebbek lettek, mint a férfiak.
7/41 anonim válasza:
6-os, ez így nem igaz. A választási szabadság mértéke az, ami miatt a nőket nem hatja meg a szakítás. Míg a férfiaknak sok esetben a csajozás kínlódás, és sok kudarcélmény, mire lesz valami; addig a nők már másnap találnak 10 pasit is, ha akarnak. Könnyű úgy túllenni egy szakításon, ha utána csak úgy válogathatsz a jelentkezőkből. És persze, hogy nehéz túllendülni akkor, ha utána nincsen senki más.
8/41 anonim válasza:
#7: Persze, ez így korrekt. De, ettől még az érzelmesség eltűnt. Ha nem így lenne, akkor nem azzal a másnapi 10 pasival foglalkoznának.
9/41 anonim válasza:
6. Annyira szar kapcsolataim voltak, jó hogy nem sírtam az exek után. Megkönnyebbülés volt, amikor rá jöttem hogy tönkre akarnak tenni és csak használni engem.. :)
10/41 anonim válasza:
#9: Ez meg a másik oldal. Ha te ezeket választottad, akkor érthető, hogy nem sírtál, csak valószínűleg te is az voltál, aki előadta, hogy egy "normális" társra vágyik, aztán mégsem. Azért ez sem túl érzelmes dolog szerintem... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!