Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az,hogy a pasik szakítás után hónapokkal egyszer csak felbukkanak?
22-es: hát akkor látod, erről beszéltem, egy csomó mindent nyújt neked, ha ezeket nem tudná megadni neked, akkor nem biztos hogy szeretnéd őt önmagáért, sőt, biztos hogy nem.
Ezért van az, hogy a nők összetettebben nézik elsősorban a férfi személyiségét, viselkedését párválasztáskor. Csak másodlagos a külső.
26-os: általában a külső kelti fel a férfi érdeklődését, és nem vár el a nőtől semmi extrát személyiségét illetően, hogy érdekes, szórakoztató legyen, hogy ilyen-olyan végzettsége legyen, ezt-és-ezt tudja, stb.
27-es: részben igaz amit írsz, de egy nő nem fog leállni olyan férfival aki nem tudja megadni neki azokat a dolgokat, amik az adott nő igényei, elvárásai. Tehát az "életminőség" szót azt eléggé tág értelemben értettem, nem "eltartó"-ról beszéltem. Ma már a nők is bőven dolgoznak, gyakran elegánsabb és jobb munkákat is mint férfiak.
24. Te nem tudom hol élsz, de én szerelmes vagyok belé és azért szeretem aki. Nem azért, amit nyújt.
Ti baromira el vagytok tévedve..
Nem minden nő anyagias, mint ti. Le lehet rólunk szállni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!