Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért van az,hogy a pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az,hogy a pasik szakítás után hónapokkal egyszer csak felbukkanak?

Figyelt kérdés

2023. júl. 5. 18:58
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
29-es: nem az anyagiakról beszéltem, az csak egy kis része a dolognak... Személyiségről, viselkedésről, készségekről, képességekről beszéltem, és arról, hogy ezekből kifolyólag egy olyan életet tud biztosítani a nőnek, amely életben a nő jobban érzi magát, mint egyedül vagy egy rosszabb minőségű férfival.
2023. júl. 7. 15:02
 32/41 anonim ***** válasza:
31-csakhogy ez kölcsönös. A férfi is elvárja ezt a nőtől.
2023. júl. 7. 15:05
 33/41 anonim ***** válasza:

31. Te baromira nem tudod, mit is jelent a szerelem, ugye?

A szerelem vak, csak szólok. SENKI sem tökéletes. Sem a nők, sem a férfiak. Mindenkinek vannak hibái, azokkal együtt kell ELFOGADNI a másikat.

Nyilván nem káros szenvedélyekre gondolok, stb.

2023. júl. 7. 15:06
 34/41 anonim ***** válasza:
100%

30. Dehogy, fontosabb hogy jól mutasson mellette és szép legyen.

A belső, vagy az intelektualitás, intelligencia manapság nem elvárás. Ha egy baki van a kapcsolatban, máris megy a szakítás és keres másikat. Ez 2023

2023. júl. 7. 15:07
 35/41 anonim ***** válasza:
50%
34- te férfi vagy vagy nő?
2023. júl. 7. 15:08
 36/41 anonim ***** válasza:
50%
30-as, 32-es: igaz, hogy a férfi számára is fontos, hogy a nő passzoljon hozzá értékrendileg és mind értelmi, mind pedig érzelmi intelligencia tekintetében és jól kijöjjenek egymással. De a férfinak közel sem annyi az elvárása a nő felé a nő személyiségét, viselkedését és képességeit, készségeit illetően, mint a nőnek a férfi felé.
2023. júl. 7. 15:10
 37/41 anonim ***** válasza:
100%
36- férfiként mondod ezt?
2023. júl. 7. 15:12
 38/41 anonim ***** válasza:

35. Nő.

Nekünk fele annyi elvárásunk nem lenne, ha nem lenne ennyi gyűlölködő, perverz és kihasználó, önző férfi.

De sajnos, ez az új divat. Ha valaki megkeseredett, stb, akkor csakis a nők a hibásak, hogy nem jönnek vele össze. :(

2023. júl. 7. 15:23
 39/41 anonim ***** válasza:
63%
38- értem. Akkor ezek szerint belőled most a sértettséged és a rossz tapasztalataid beszélnek. Remélem, hogy a jövőben jobban választasz majd.
2023. júl. 7. 15:30
 40/41 anonim ***** válasza:

39. Mi? Csak leírtam hogy nem úgy van, ahogy te gondolod. Ha nem értek egyet, már sértett vagyok xD?

Boldog vagyok a párommal, köszönöm szépen. Jókat szexelünk.. :)

2023. júl. 7. 15:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!