Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan kapcsolatod ahol nem tudtad eldonteni hogy szakitasz vagy megpróbálod megmenteni ?
Nincs köztünk vita vagy ilyesmi de érezzük hogy vlmit tenni kell.
Nem irritál a másik jelenléte.
Mivel most hvgn szüleinél van így itthon most jó nincs az az érzés mint mikor itt van.
Jelenleg itt tartunk a párommal, de én meg akarom menteni, mert szeretem. Előző kapcsolataimban nekem is megvolt ez az érzés, hogy örültem amikor nincs velem, fellélegeztem, mintha akkor tudtam volna önmagam lenni, amikor nem volt velem. Jelenleg pedig én pont azt érzem, hogy akkor tudok teljesen kiteljesednj ha vele vagyok.
Szóval szerintem ha te nem így érzed, jobb, ha szakítasz vele.
Nálunk a párom felől vannak kétségek, de remélem el tudjuk rendezni a problémát.
Volt, kilenc hónapot szúrtam el, mert azt hittem, megmenthetem a dolgot.
Áh, utólag nagyon bánom, hogy nem szakítottam aznap, amint felmerült bennem a gondolat (okkal, mert utána sem történt változás abban, ami zavart, hiába kértem).
Huuu de még mennyiszer... mondjuk a nagy elhúzást csak kétszer csináltam. Az egyikkel 5 hónap után akartam szakítani, de 12 hónap után léptem csak meg. A másikkal olyan 13 hónap után akartam és végül 22 hónap után léptem meg.
Bánom, hogy nem akkor szakítottam, amikor először eszembe jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!