Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig kell várni szakítás után a randizással, hogy az előző páromat ne sértsem meg?
Figyelt kérdés
Elhidegültünk teljesen és már jóval szakítás előtt is csak szeretetet, nem szerelmet éreztem iránta. Minden közösségi platformon ismerősök maradtunk (békében váltunk el), nem szeretném megbántani azzal, hogy szakítás után pár nappal nyitott leszek mások felé, mert nekem ő tényleg fontos volt. De ennyi távolság tartás után ami köztünk volt szívesen nyitnék másfelé.2023. júl. 3. 18:28
1/7 anonim válasza:
Mégis honnan tudná, hogy te randizgatsz?
2/7 anonim válasza:
Semeddig. Vége, mind a ketten azt csináltok, amit akartok. De szerintem a következő partnerednek nem fog tetszeni, hogy te ennyire törődsz az elődje lelkivilágával.
3/7 anonim válasza:
megsérteni?
látom még nem léptél túl rajta különben ezt magasról lesz&rnád
5/7 anonim válasza:
Soha életemben nem posztoltam közösségi médiában, ha volt valakim, max. ha megházasodom, azt fogom.
6/7 anonim válasza:
Miért voltál még mindig Vele? Kérlek, nők, ezt ne játszotok olyan férfivel, aki szerelmes. Ez borzasztó rossz érzés. Randizz azonnal, sőt jobb lett volna, ha már összejöttél volna valakivel, amikor már csak emberként, már csak barátként szereted, de nem a párodként tekintesz Rá. Hajrá! Ja, viszont, azon ne csodálkozz, ha soha többé nem akar Veled beszélni!
7/7 anonim válasza:
Én értem a problémát! Én is úgy vetettem véget az előző kapcsolatomnak jóban váltunk el, viszont ott volt már valaki aki nekem ehhez megadta a löketet (nem volt megcsalás meg semmi csak tetszett), viszont kb 2 hónapig sehol nem tűnhetett fel neki, én sem akartam, hogy rosszul essen neki.
Ha volt az embernek már komoly kapcsolata, akkor barátként/ az élete részeként nem szeretné megbántani azt az embert. De sajnos később se fog neki jól esni ez.. én 3 hónapot várnék kb., ha te komolyan ismerkedsz valakivel, akkor őt már ne bántsd meg azzal, hogy törődsz még valamennyire az előző érzéseivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!