Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha sok nő manapság ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sok nő manapság ilyen könnyen kiszeret a párjából, nem lehet hogy nem is a párját szerette valójában, csupán a saját maga érzéseit és illúzióit a másikról?

Figyelt kérdés

Elég sok szakítást és válást látok az utóbbi időben. Az bennük a közös, hogy szinte kivétel nélkül a nő kezdeményezi. Vagy a nő hoz olyan döntéseket, amik után már képtelenség normálisan folytatni ugyanazt a kapcsolatot. Pl hűtlenkedés, megcsalás, kivonulás, megszokott és elvárt dolgok elszabotálása és megtagadása. És általában a nő volt akit viszonylag hamar az új párjával láttam, legyen az közösségi oldal, vagy való élet.

Beszélgettem néha mindkét féllel min romlott meg a kapcsolat (jóban vagyunk, és nem akartam senki pártját fogni), általában az a megoldás jött ki, hogy a nő egyszerűen kiszeretett a jelenlegi párjából, néha csupán pár olyan dolog miatt, amiről kiderült hogy a valóságban mégsem úgy van, mint az ő fejében élő téves képben. Tehát hogy beleláttak dolgokat a másikba, amiből néhány nem úgy volt a valóságban, és ennek egyből szakítás volt a következménye.

Most akkor hogy is van ez? Létezik hogy a nők amikor szeretnek valakit, valójában nem is az adott személyt szeretik? Csupán a saját önző vágyaik képeit és illúzióját, amit a másikra húznak? Vagy az előnyöket csupán, amiken keresztül ő maguk többé és jobbá válhatnak a másik fél által? Ez nem kissé önző és egoista hozzáállás? Ez lenne a valódi szeretet? Ki mit gondol erről?

2023. szept. 15. 12:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ez miért női dolog megint? A férfiak többen csinálják ezt. Nem értem aki ilyet csak nőkben lát annak milyen baráti köre lehet? Lúzerek gyülekezete? Egy haverod sincs aki pont ilyen férfiben?
2023. szept. 27. 11:29
 22/26 A kérdező kommentje:

"Férfiak többen csinálják ezt"

Most el kéne hinni egy csapásra csak mert te bemondod hogy úgy van? Én tartom azt még mindig amit állítottam, érdekes mód szinte kivétel nélkül a nők kezdeményezték az ismerettségi körömben. Sokszor ráadásul úgy, hogy még a fáradtságot se vette hogy a "párjának" szóljon hogy vmi nem oké, és hogy mire készül. Szerintem ez szimpla árulás, de vannak akik nálam azért jóval enyhébben tekintenek rá. Sokszor még a megcsalt, vagy otthagyott férfiak is. Mert ők sajnos tényleg szerették az adott nőt és még ezt is végül elfogadták nekik, magukban keresve a hibát.

Egyébként logika, azért se hinném hogy férfiak többen csinálják, mivel mi célirányosak vagyunk. Ha valami nem oké, mindenféle hülye játszma, meg passzív agresszív viselkedés, meg nincs semmi baj / találd ki mi a baj féle másikkal szórakozás, sőt akár a sunyi gyáva nemszólást is ide véve, szóval mi ezek helyet szimplán csak szólunk a másiknak hogy te figyelj már ez meg az így nem jó, nem-e lehetne esetleg hogy helyette ez meg az legyen. Nyílt kommunikáció, tudod. Ráadásul itt az oldalon is meg lehet nézni, a legtöbb ilyen legapróbb sz*rságra bedobott "szakíts azonnal többet érdemelsz" kommentet is nők írják, szinte az összeset. Kivéve ahol tényleg gázos a helyzet mert ott nemtől függetlenül már a többség is ezt mondja.

Lúzerek gyülekezete, az persze :D Szerintem most állítottad ki a saját szegénységi bizonyítványodat, gondolom hasonló típus vagy aki lazán otthagyja a másikat a trébe, gerinctelenül nem is szólva neki, vagy még utólag is őt ekézve miért az ő hibája volt az egész. Egyébként részben igazad lehet, mert a mai világban már én is elgondolkodtam az egyik ismerősömön, hogy így meg lett malmozva meg átverve és otthagyva, és akkor még a nőt próbálja felmenteni hogy jogos volt. Szóval igen, végül is ha áldozathibáztatóak akarunk lenni, őt még divatosan odasorolhatjuk a lúzerek közé is. Meg is éri a mai világban őszintén szeretni a másik felet, tiszta stabilitás és biztonság, főleg ha nőkrők van szó :) És persze megbízni bennük...

2023. szept. 27. 15:59
 23/26 anonim ***** válasza:

Aha, értem, szóval mindenki jófiú. Ez új, eddig még nem hallottam, hogy a férfiak mind az összes jófiú, a nők meg nem.

"és akkor még a nőt próbálja felmenteni hogy jogos volt"

most leírom helyesen a mondatodat

és akkor még a nőt/férfit próbálja felmenteni hogy jogos volt

Mit kampányolsz a nők ellen? Mit csinálsz ebből nőellenes kampányt? Nem a nemek szerint alakul a kretének száma, hanem személyiségfüggő, te lúzer.

2023. szept. 27. 16:04
 24/26 A kérdező kommentje:

"Aha, értem, szóval mindenki jófiú."

Ne hazudj mert nem mondtam semmi ilyet. Arról nem tehetek hogy te fogyatékos és felszínes vagy, és nálad csak a jófiú rosszfiú párhuzam létezik. Hány éves vagy fejben, 13?

"és akkor még a nőt/férfit próbálja felmenteni hogy jogos volt"

Én egy példát mondtam, megtörtént esetet. Mivel nővel volt együtt és nem férfival, és a nő verte át meg viselkedett gáz módon majd lépett le, az exférje a nőt próbálta utólag felmenteni. Hogy jogos volt. Nem vágom kinek hiszed magad hogy idejössz és hazudozol meg kiforgatsz mindenfélét.

És ez nem nőellenes kampány, egyszerűen sok nő mostanra így működik! Hideg számítás, trendek és kalkulációk, és semmi lélek, csak maximális önimádat és önzőség. Előadva hogy a másikat szereti, holott igazából csakis saját magát, és a saját illúzióit a másikról. Ami ha kicsit is sérül, máris dobbant. Arra voltam kíváncsi leginkább hogy mások is belefutottak-e ebbe a jelenségbe manapság.

Jellemző hogy tények helyett még kiforgatsz és nekiállsz lúzerezni. Igazi ostoba kamufeminista ki ha én nem komplexusos hőbörgő agymosott nőként. Nem csodálom hogy megszólítva érzed magad, a stílusodból átjön hogy te is kb ebben utazhatsz. Meg a "jellemedből" főleg.

2023. szept. 27. 16:11
 25/26 anonim ***** válasza:
Na jó ez a legalja, ha valaki mindenkivel aki nem ért vele egyet elkezd feministázni, annál sötétebb ember nem létezik. Ezért is írtad ki a kérdést gondolom, az egész egy kamu provokáció a szokásos betegagyú trolltól, aki 0-24 ig itt éli az életét hosszú kérdések írogatásával.
2023. szept. 27. 16:36
 26/26 A kérdező kommentje:

Figyelj, azért hogy te önként idehozod ezt a nagyképű, hamis, férfigyűlölő álfeminista hozzáállást, nehogy már én legyen a hibás.

Leírtam miért női dolog, környezetemben is ezt tapasztaltam, szinte csak nőktől, aztán logikával is megindokoltam miért téves a te kiforgatásod hogy de a férfiak is. Különben is mennyire dedós már ez a másikra mutogatás hogy dehát a másik is bibibi. És ha még úgy lenne, de nincs úgy! Mivel tipikus női jelenség, ami manapság sajnos nagyon erőre kapott.

Természetesen létezik sötétebb hiszen itt vagy nekünk te is. Most meg beindult a hiszti mert nem tetszik neked a valóság. Hát nekem se, talán nem így kellene viselkedni a nők egy részének? Te még védeni próbálod a védhetetlent, azért mondom ezekután egyértelmű hogy hova tartozol. De most már troll vagyok aki a gyakorin él. Dobáld csak a további hiteltelenítési kisérleteket, a tény attól még tény marad. Magadat pedig egyre lentebb ásod, és mellesleg szépen igazolod is a jelenkori átlag női "jellemet" amiről a kérdés is szól. Egyfajta bizonyítéka vagy te magad is a jelenségnek.

2023. szept. 27. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!