Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A saját továbblépésetek érdekében leszoktátok tiltani a másikat?
Figyelt kérdés
Egy hetes szakítás, átvert, társkeresőn fent van már is, összeveszve szakítottunk. Irritál hogy folyamatosan nézegetem mikor van új ismerőse, lájka, mikor elérhetö. Szemétség lenne letiltanom a gyógyulásom érdekében?2023. febr. 13. 19:18
1/10 anonim válasza:
Nyugodtan tiltsd le! Nincs ebben semmi rossz.
2/10 anonim válasza:
Mi lenne ebben szemetseg? Erre valo a tiltas. Napi szinten rengeteg embert tiltogatok mindenhol, mert nem akarom latni a dolgaikat.
3/10 anonim válasza:
Én általában soha semmit nem tudok arról akivel szakítok. Nem regizek fel társkerre se nyomozni, a facem amugy sem aktív, senkit nem szoktam lesegetni, de mindenhonnan ez jön hogy mások még azzal.is képben vannak kivel kavar az exe, meg utanam is szoktak az exek nyomozni.
Lehet enyém a hülyék boldogsága hogy nem tudok semmit?
4/10 anonim válasza:
A saját érdekeid tartsd szem előtt. Nyugodtan tiltsd le.
5/10 anonim válasza:
Tiltsd!
Gondolj bele, lehet 3 hét múlva felrak egy storyt hogy egy sraccal fekszik az ágyban. Kell ez neked?
6/10 anonim válasza:
Nekem segitség lenne ha tudnám hogy mással d.g.
8/10 anonim válasza:
Én eddig minden exemet tiltottam, már csak azért is, mert mindegyiktől konfliktusos volt az elválásunk. Konkrétan leszraom, hogy mi van velük, és hogy mit gondolnak róla, ha letiltom őket.
Annyi a kapcsolatunk, hogy ha utcán meglátom, köszönök neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!