Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha kàvézni viszi a nőt a ferfi vagy moziba vagy àllatkertbe a nőnek a sajàt részét kikell fizetni?
Aki hívta a másikat, az fizet. A másik meg ha jófej, felajánlja, hogy felesben fizessenek, de ezt általában vissza szokták utasítani.
Másrészt meg ne egy olyan pofázzon már, aki egy szarrágó sutyerák. 😂 Miz ért ő a kapcsolatokhoz, komolyan, azt sem tudta megtartani, aki volt neki. 😂😂😂
Megbeszélés és szituáció kérdése. Első randinál illedelmesebb, ha a meghívó fizet (nyilván nem kell túlzásba esni a fogyasztás mértékével), de a másik ugyanúgy felajánlhatja, hogy fizeti a részét és ha egyetértenek, lehet közös fizetés. A későbbiekben szerintem tisztább, ha oda-vissza van meghívás, nem kell az utolsó centet is elszámolni, de nagyjából lehet egál.
Egy randim volt életemben (a többiekkel más úton jöttünk össze), akkor a srác fizetett, kértem kb. egy pohár üdítőt és ennyi. Ugyanakkor a párom, hiába vagyunk együtt bő 4 éve, még mindig ragaszkodik hozzá, hogy meghívhasson valamire, vagy akár a bevásárlást ő fizesse, ha együtt megyünk, neki ez hozzátartozik ahhoz, hogy gondoskodjon rólam.
Az nem meghívás ahol kifizettetik vele a részét eleve.
Ezt en igy rühelltem hogy pasi miatt kell koltenem pluszba mozira kajáldákra, egy rakat penzem epment arra hogy NEKEM udvarolnak..aztán mikor már teljesen lehuzva éreztem magam mert a felesben fizetés nem ugy valosult meg ahogy illene(pl ha ő fizetett szórakozohelyeken mindig csak olcsót ittunk, ha én akkor meg normalisan tudtunk szórakozni)azaz en lettem leégve anyagilag egy pasi miatt...en kidobtam a p.csaba.
Ne elvegyen már egy férfi hanem nyújtson pluszt.
Egy kapcsolat nem arrol kell hogy szóljon hogy lehúz a masik.
Aki hív, az fizet.
De másképp felesbe is meg lehet egyezni, de erről beszéljetek. Ha valamelyiknek nem fér bele, akkor ne erőltessétek a programot.
Azonban én nem egy pasinál láttam, hogy nem enged nőt fizetni, mert "férfi dolga". Nem értek ezzel egyet, de alapvetően egy aranyos és udvarias gesztusnak látom.
Jaj, illetve: ha ilyen férfi gazdag családból jön - nő szegény/ férfi dolgozik - nő tanul szituáció van, ott is inkább a férfinak illik fizetni.
Egyébként hallottam olyant is, hogy ha a férfi fizet, akkor illik a nőnek lefeküdni vele, az ilyent én nagy mértékű genyóságnak tartom. Ne legyenek ilyen hátsó szándékok.
Jaj, illetve hallottam férfi szájából olyant is, hogy ő azért érzi kötelességének a randin való fizetést, mert a partnere valószínűleg anyagilag amúgy is többet tett bele, hogy úgy nézzen ki ahogy (smink, haj, ruha, cipő, stb), mint ő férfiként. Ez cuki felszólalás volt :D
"ha a férfi fizet, akkor illik a nőnek lefeküdni vele"
Hmm, tehát ha kapok egy kis pattogatott kukoricát meg egy kis üdítőt a moziban, akkor cserébe hagynom kéne magam ágyba vinni akkor is, ha nem akarom? Végülis, olcsóbb lenne a pasinak mint egy hivatásos...
Engem is learanyásózott mar olyan akitol.kértem a rezsibe mert napi szinten nálam henyélt. (Es akkor az elbi díjba még nem is kertem)
Es en lettem az aranyáso.
Nagyon sok a smucig vagy ingyenélő pasi!!gazdagok közt is sok az olyan akik a kaját is sajnálják a szádbol es fizesd magadnak mikor beülsz vele valahova.
Ilyenek akkora EQ barmok hogy mégcsak meg sem értik hogy mit hogyan kellene egy nővel. Nem ingyenk.rvák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!