Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek ha kàvézni viszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha kàvézni viszi a nőt a ferfi vagy moziba vagy àllatkertbe a nőnek a sajàt részét kikell fizetni?

Figyelt kérdés
Ex mondta. Aki sehova sem vitt el

2022. márc. 31. 10:53
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
87%

Aki hívta a másikat, az fizet. A másik meg ha jófej, felajánlja, hogy felesben fizessenek, de ezt általában vissza szokták utasítani.

Másrészt meg ne egy olyan pofázzon már, aki egy szarrágó sutyerák. 😂 Miz ért ő a kapcsolatokhoz, komolyan, azt sem tudta megtartani, aki volt neki. 😂😂😂

2022. márc. 31. 10:55
 2/50 Laylah ***** válasza:
100%

Megbeszélés és szituáció kérdése. Első randinál illedelmesebb, ha a meghívó fizet (nyilván nem kell túlzásba esni a fogyasztás mértékével), de a másik ugyanúgy felajánlhatja, hogy fizeti a részét és ha egyetértenek, lehet közös fizetés. A későbbiekben szerintem tisztább, ha oda-vissza van meghívás, nem kell az utolsó centet is elszámolni, de nagyjából lehet egál.

Egy randim volt életemben (a többiekkel más úton jöttünk össze), akkor a srác fizetett, kértem kb. egy pohár üdítőt és ennyi. Ugyanakkor a párom, hiába vagyunk együtt bő 4 éve, még mindig ragaszkodik hozzá, hogy meghívhasson valamire, vagy akár a bevásárlást ő fizesse, ha együtt megyünk, neki ez hozzátartozik ahhoz, hogy gondoskodjon rólam.

2022. márc. 31. 11:00
 3/50 anonim ***** válasza:
75%

Az nem meghívás ahol kifizettetik vele a részét eleve.

Ezt en igy rühelltem hogy pasi miatt kell koltenem pluszba mozira kajáldákra, egy rakat penzem epment arra hogy NEKEM udvarolnak..aztán mikor már teljesen lehuzva éreztem magam mert a felesben fizetés nem ugy valosult meg ahogy illene(pl ha ő fizetett szórakozohelyeken mindig csak olcsót ittunk, ha én akkor meg normalisan tudtunk szórakozni)azaz en lettem leégve anyagilag egy pasi miatt...en kidobtam a p.csaba.

Ne elvegyen már egy férfi hanem nyújtson pluszt.

Egy kapcsolat nem arrol kell hogy szóljon hogy lehúz a masik.

2022. márc. 31. 11:01
 4/50 anonim ***** válasza:
71%
*úgy rühelltem
 5/50 anonim ***** válasza:
83%

Aki hív, az fizet.

De másképp felesbe is meg lehet egyezni, de erről beszéljetek. Ha valamelyiknek nem fér bele, akkor ne erőltessétek a programot.

Azonban én nem egy pasinál láttam, hogy nem enged nőt fizetni, mert "férfi dolga". Nem értek ezzel egyet, de alapvetően egy aranyos és udvarias gesztusnak látom.

Jaj, illetve: ha ilyen férfi gazdag családból jön - nő szegény/ férfi dolgozik - nő tanul szituáció van, ott is inkább a férfinak illik fizetni.

Egyébként hallottam olyant is, hogy ha a férfi fizet, akkor illik a nőnek lefeküdni vele, az ilyent én nagy mértékű genyóságnak tartom. Ne legyenek ilyen hátsó szándékok.

Jaj, illetve hallottam férfi szájából olyant is, hogy ő azért érzi kötelességének a randin való fizetést, mert a partnere valószínűleg anyagilag amúgy is többet tett bele, hogy úgy nézzen ki ahogy (smink, haj, ruha, cipő, stb), mint ő férfiként. Ez cuki felszólalás volt :D

6/50 anonim ***** válasza:
100%
Az örök kérdés, számtalanszor volt már itt is, az oldalon, feltéve.Megoszlanak a vélemények, számomra pl a köztes megoldás az elfogadható. Az első randik általában a pasi kezdeményezésére történnek, közös megbeszéléssel. Ezeken a pasinak illik fizetni (szerintem, írom), tehát eleve olyan helyet válasszon randihelyszínnek amit finanszírozni tud/akar. Ha beindul a kapcsolat már megbeszélés kérdése ki mit fizet, mehet minden közösen, vagy hol egyik, hol másik fél rendezi a költséget. Esetleg vegyesen, mindketten fizetnek ezt-azt. Ha a pasi annyira jól áll anyagilag hogy mindent fizet, hát fizessen. Számomra ez nem elvárás, sőt, jobban érzem magam ha én is beszállok egy-egy költségbe.
2022. márc. 31. 11:04
 7/50 Laylah ***** válasza:
73%

"ha a férfi fizet, akkor illik a nőnek lefeküdni vele"

Hmm, tehát ha kapok egy kis pattogatott kukoricát meg egy kis üdítőt a moziban, akkor cserébe hagynom kéne magam ágyba vinni akkor is, ha nem akarom? Végülis, olcsóbb lenne a pasinak mint egy hivatásos...

2022. márc. 31. 11:07
 8/50 A kérdező kommentje:
Exnek mondtam is is jo lett volna ha csak fagyizni visz el vagy kavezni. Draga helyre nem. Azt mondta erre penzehes k#va vagyok. Es egy 300ft-os bizsu nyaklanc is kihasznalas ha vesz fel evben 1x.
2022. márc. 31. 11:07
 9/50 A kérdező kommentje:
Nem kamu mielőtt valaki írná.
2022. márc. 31. 11:17
 10/50 anonim ***** válasza:
100%

Engem is learanyásózott mar olyan akitol.kértem a rezsibe mert napi szinten nálam henyélt. (Es akkor az elbi díjba még nem is kertem)

Es en lettem az aranyáso.

Nagyon sok a smucig vagy ingyenélő pasi!!gazdagok közt is sok az olyan akik a kaját is sajnálják a szádbol es fizesd magadnak mikor beülsz vele valahova.

Ilyenek akkora EQ barmok hogy mégcsak meg sem értik hogy mit hogyan kellene egy nővel. Nem ingyenk.rvák.

2022. márc. 31. 11:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!