Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha kàvézni viszi a nőt a ferfi vagy moziba vagy àllatkertbe a nőnek a sajàt részét kikell fizetni?
Figyelt kérdés
Ex mondta. Aki sehova sem vitt el2022. márc. 31. 10:53
11/50 anonim válasza:
(*albérleti díjba még nem is kértem)
12/50 anonim válasza:
Ja, rengeteg csóringer faszi van, egy kávét sajnál a csajoktól, és csodálkozik, hogy nincsen kapcsolata.
Ja, és utána meg meg a r*bancozás meg aranyásózás. Csávókáim, össze kellene szedni magatokat.
Mégis mit gondoljak egy 30+ éves csávóról, aki annyit nem ért el az életben, hogy nyugodtan meg tudjon hívni egy teára és egy szelet tortára egy cukrászdában?
13/50 Laylah válasza:
Valszeg a gond az, hogy egy szelet süti meg egy kávé olyan 2k/fő. Vannak ketten, az már 4k. Per randi, ha mást nem kérnek és máshová nem mennek, ami fizetős. Jellemzően akik az anyagiak miatt sírnak, nem egy csajjal szoktak randizni, hanem több vasat tartanak a tűzben, ha ez havi 8 randi, az már rögtön 32k Ft...
14/50 anonim válasza:
Mindenki fizeti a magáét. A szelektív egyenjogúság nem szexi, hanem álságos és undorító.
15/50 Laylah válasza:
14., ezt udvariasságnak hívják. A legtöbb nő szereti, ha a randipartnere udvarias és érezteti vele, hogy nőként tekint rá. És még mindig nem arról volt szó, hogy egész életében a pasi perkáljon, de azért ne szakadjon már le a keze, ha az első randin kifizeti a kávémat. Hangsúlyos, és ezt több helyről is hallottam, olvastam már, hogy ez az ELSŐ randira vonatkozik, onnantól kezdve a legtöbb nő nem várja el, hogy a férfi fizessen mindent.
16/50 anonim válasza:
Szerintem ha ebben nincs egyetértés a két fél között, aki egymással randizik, akkor az pont egy jel arra, hogy ne legyen második randi. Nem, nem kell elfogadni, hogy a másik így vagy úgy gondolkodik. Fölösleges vitázni, keressetek olyat, akivel egyetértés van, ahelyett, hogy meghajolnátok
17/50 A kérdező kommentje:
Én 200ft-os kavera gondoltam automatabol. Nem draga helyre
2022. márc. 31. 12:01
18/50 anonim válasza:
13 azt kell eleve randira hívni akitől nem is sajnàlod.
Olyanokkql nem kell foglalkozni akinek fáj kedveskedni!
19/50 anonim válasza:
Szerintem meg nem kötelező a férfinek fizetni, ilyen alapon fizethetne a nő is, illetve mindenki a sajátját.
20/50 anonim válasza:
19-es: Pontosan! De ha van lehetőség, akkor minek választanék egy smucigot aki lehet a saját gyerekére is sajnálná a pénzt, mint azt, aki ki tud fizetni egy kávét és sütit első randin?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!