Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek ha kàvézni viszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha kàvézni viszi a nőt a ferfi vagy moziba vagy àllatkertbe a nőnek a sajàt részét kikell fizetni?

Figyelt kérdés
Ex mondta. Aki sehova sem vitt el

2022. márc. 31. 10:53
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
79%
#27: nem annyira izgat, hogy hány %-ra pontoznak, sokkal inkább a való élet. Szerencsére az én tapasztalatom az, hogy vannak még olyan férfiak, akiknek nem gond meghívni a lányokat erre-arra, legalábbis én nem túl sok filléreskedő alakkal találkoztam, akikkel igen, azokkal rövid úton vége lett.
2022. márc. 31. 14:05
 32/50 anonim ***** válasza:
100%

#30 Attól még, hogy családcentrikus vagyok, nem a középkorban élek, jó diplomám van és 30 év alatt az átlagfizetés fölött keresek jelenleg, kedves.

Szóval általánosságban nézve nem szorulok rá egy nyamvadt cukrászdai meghívásra, de azért mégis egy gesztust jelent számomra és a jellemről sokat elmond.

Viszont az a pár év, amíg a gyerekekkel otthon szándékozom lenni, szükségszerűen más munkamegosztást jelent majd a leendő férjemmel, ahol ő a fő felelőse az anyagi biztonságnak, én pedig a háztartásnak és a gyereknevelésnek, mert ebben az életszituációban ez a természetes.

Nyilván egy bizonyos idő után más életszituáció következik (ha a gyerekek idősebbek lesznek) és akkor természetesen én sem szándékozom a konyhában tölteni az időm nagy részét, hanem visszatérek a munkahelyemre.

2022. márc. 31. 14:12
 33/50 anonim ***** válasza:
19%
#32 Akkor bizony a leendő kapcsolatba is illik beletenni következetesen az 50 százaléknyi költségeket, mert ez a minimum. Amikor még idegen vagy, az rohadtul nem érték és nem elég, hogy te nő vagy. Én meg férfi, és? Majd ha tart valahol a kapcsolat, akkor teszünk gesztusokat egymásnak, de a semmire egy forint többletkiadást sem fogok vállalni, és racionálisan gondolkodó ember nem igazán fog másképp tenni.
2022. márc. 31. 14:15
 34/50 anonim ***** válasza:
0%

24, én meg tanulok, dolgozom, többet keresek, mint a párom, beleteszem a pénzt én is a közösbe, nem csak tátott szájjal a pasitól várom, felcipelem a bevásárlás felét, és harcművészetet tanulok, mivel bunyóban is kivenném a részemet, nem úgy, mint itt többen, hogy legyek egyenlő, de csak így, meg csak úgy, meg csak ebben meg csak abban.

25, ha te nem vagy fillérszexuális, akkor ne várd el a pasitól se, hogy rád költse a pénzét, amihez legalábbis az elején még semmi közöd.

2022. márc. 31. 14:32
 35/50 anonim ***** válasza:
0%
33, teljesen igazad van, mégis mire fel várják el a nők, hogy etetve itatva legyenek, sőt, itt én olyat is hallottam, hogy neki nem kell olyan sok pénzt keresni, mert az annál jóval nagyobb érték, hogy ő képes otthont csinálni a házból, vicc kategória, az ilyet, ha pasi lennék, úgy rúgnám valogba, hogy orra esne, és egy büdös fillért nem költenék rá.
2022. márc. 31. 14:33
 36/50 anonim ***** válasza:

Egyetemisták voltunk, első randin étterembe vitt a párom. Kérdeztem a számlánál, hogy beszállhatok - e, de mondta, hogy nem. A későbbi randikra nem emlékszem, hogy hol jártunk, vagy ki fizetett. Ha társaságban vagy kocsmában vagyunk, akkor sosem engedi, hogy én fizessek. De ha csak random leszaladunk kínaiba, vagy rendelünk valamit, akkor kb. fele alkalommal szoktam ragaszkodni a fizetéshez.

Szerintem párkapcsolatban az rakjon bele többet, akinek több pénze van illetve rendszeresen többet fogyaszt. Pl. ha elmegyünk kocsmába, és párom megiszik 4 sört monjduk 3000 Ft értékben, én meg 2 pohár bort 1500 Ft értékben, akkor nem lenne szerencsés, ha mindig én fizetnék.

De nálunk teljesen jól működik a kommunikáció, néha megkérjük a másikat, hogy fizessen, vagy épp leszögezzük, hogy most mi fizetünk.

De első randikra olyan helyre kell szervezni, amit tudsz is állni. De szerintem plusz pont az, ha felajánlja, hogy fizeti a részét, de illik is visszautasítani. Ha neked flancos étterem belefér, akkor oda. Ha mozi fér bele, vagy bowling, vagy csak egy kis teázó, akkor oda.

Kérdező, az én exem is ilyen fillérrágó volt, a boltban a 120 Ft-os csokit kifizettette velem, a 200 Ft-os szelet pizzát külön fizettük, és stb. :) Pedig visszahívtam volna máskor, másra.

2022. márc. 31. 15:15
 37/50 Laylah ***** válasza:

"25, ha te nem vagy fillérszexuális, akkor ne várd el a pasitól se, hogy rád költse a pénzét, amihez legalábbis az elején még semmi közöd."

Mint írtam, egyetlen randim volt életemben és valószínűleg nem is lesz több, úgyhogy megnyugodhatsz, nem élősködtem egyik pasi pénztárcáján sem. Most jobb?

2022. márc. 31. 15:22
 38/50 anonim ***** válasza:
100%
Fölösleges nőnek kiadni magadat, amyjo. Egyik kérdés alatt férfiként válaszolsz, a másik alatt nőnek tetteted magadat. Szánalmas vagy. 😂
2022. márc. 31. 15:37
 39/50 anonim ***** válasza:
7%
Remekül lehet szelektálni ez alapján. Ha egy nő az esetleges kapcsolat első napján, annak első percében nem hajlandó 50 százalékot vállalni, és ennyit beletenni, akkor nem nehéz elképzelni, hogy hosszabb távon ez milyen kapcsolat lesz, és a felelősségvállalás majd milyen arányú lesz. Ha valaki erre nem képes, akkor nekem azzal nincs dolgom, és második alkalom sem lesz, ez ilyen egyszerű.
2022. márc. 31. 15:56
 40/50 anonim ***** válasza:
0%
Lájla, legalább akkor más pasinak nem kerülsz pénzébe.
2022. márc. 31. 16:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!