Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha kàvézni viszi a nőt a ferfi vagy moziba vagy àllatkertbe a nőnek a sajàt részét kikell fizetni?
#30 Attól még, hogy családcentrikus vagyok, nem a középkorban élek, jó diplomám van és 30 év alatt az átlagfizetés fölött keresek jelenleg, kedves.
Szóval általánosságban nézve nem szorulok rá egy nyamvadt cukrászdai meghívásra, de azért mégis egy gesztust jelent számomra és a jellemről sokat elmond.
Viszont az a pár év, amíg a gyerekekkel otthon szándékozom lenni, szükségszerűen más munkamegosztást jelent majd a leendő férjemmel, ahol ő a fő felelőse az anyagi biztonságnak, én pedig a háztartásnak és a gyereknevelésnek, mert ebben az életszituációban ez a természetes.
Nyilván egy bizonyos idő után más életszituáció következik (ha a gyerekek idősebbek lesznek) és akkor természetesen én sem szándékozom a konyhában tölteni az időm nagy részét, hanem visszatérek a munkahelyemre.
24, én meg tanulok, dolgozom, többet keresek, mint a párom, beleteszem a pénzt én is a közösbe, nem csak tátott szájjal a pasitól várom, felcipelem a bevásárlás felét, és harcművészetet tanulok, mivel bunyóban is kivenném a részemet, nem úgy, mint itt többen, hogy legyek egyenlő, de csak így, meg csak úgy, meg csak ebben meg csak abban.
25, ha te nem vagy fillérszexuális, akkor ne várd el a pasitól se, hogy rád költse a pénzét, amihez legalábbis az elején még semmi közöd.
Egyetemisták voltunk, első randin étterembe vitt a párom. Kérdeztem a számlánál, hogy beszállhatok - e, de mondta, hogy nem. A későbbi randikra nem emlékszem, hogy hol jártunk, vagy ki fizetett. Ha társaságban vagy kocsmában vagyunk, akkor sosem engedi, hogy én fizessek. De ha csak random leszaladunk kínaiba, vagy rendelünk valamit, akkor kb. fele alkalommal szoktam ragaszkodni a fizetéshez.
Szerintem párkapcsolatban az rakjon bele többet, akinek több pénze van illetve rendszeresen többet fogyaszt. Pl. ha elmegyünk kocsmába, és párom megiszik 4 sört monjduk 3000 Ft értékben, én meg 2 pohár bort 1500 Ft értékben, akkor nem lenne szerencsés, ha mindig én fizetnék.
De nálunk teljesen jól működik a kommunikáció, néha megkérjük a másikat, hogy fizessen, vagy épp leszögezzük, hogy most mi fizetünk.
De első randikra olyan helyre kell szervezni, amit tudsz is állni. De szerintem plusz pont az, ha felajánlja, hogy fizeti a részét, de illik is visszautasítani. Ha neked flancos étterem belefér, akkor oda. Ha mozi fér bele, vagy bowling, vagy csak egy kis teázó, akkor oda.
Kérdező, az én exem is ilyen fillérrágó volt, a boltban a 120 Ft-os csokit kifizettette velem, a 200 Ft-os szelet pizzát külön fizettük, és stb. :) Pedig visszahívtam volna máskor, másra.
"25, ha te nem vagy fillérszexuális, akkor ne várd el a pasitól se, hogy rád költse a pénzét, amihez legalábbis az elején még semmi közöd."
Mint írtam, egyetlen randim volt életemben és valószínűleg nem is lesz több, úgyhogy megnyugodhatsz, nem élősködtem egyik pasi pénztárcáján sem. Most jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!