Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek ha kàvézni viszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha kàvézni viszi a nőt a ferfi vagy moziba vagy àllatkertbe a nőnek a sajàt részét kikell fizetni?

Figyelt kérdés
Ex mondta. Aki sehova sem vitt el

2022. márc. 31. 10:53
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
0%
38, az, ha megszólítom a nőket, nem jelenti, hogy pasi vagyok.
2022. márc. 31. 16:10
 42/50 anonim ***** válasza:
0%
39, teljesen igazad van.
2022. márc. 31. 16:10
 43/50 anonim ***** válasza:
88%
#41 Te pasi vagy és már többször lebuktál.
2022. márc. 31. 16:31
 44/50 anonim ***** válasza:
0%
43, nem vagyok, de te senki vagy ahhoz, h bizonygassam
2022. márc. 31. 16:40
 45/50 anonim ***** válasza:
89%

#34 "nem úgy, mint itt többen, hogy legyek egyenlő, de csak így, meg csak úgy, meg csak ebben meg csak abban."

amyjo, számomra a nemi egyenlőség nem azt jelenti, hogy én is cipelem a mosógépet a harmadikra, meg hogy én is szerelem a kocsit a garázsban olajosan. Bajosan is menne, mert 158 cm vagyok és 43kg, és nem nagyon van műszaki vénám.

De ha te karatézol a pároddal és cipelsz az emeletre, akkor ok, váljék egészségedre.

Számomra a munkamegosztás jelenti az egyenlőséget. Elvárom, hogy minden életszakaszban tegyen hozzá ugyanannyit a párom a KÖZÖS CSALÁDI SIKERHEZ, amennyit én. Azonkívül azt, hogy ismerje el egyenértékű munkának a gyereknevelést és a háztartási munkát azzal a munkával, hogy ő meg a munkahelyén dolgozik.

A biológiai realitás az, hogy ő férfiként nem tudja megszülni és szoptatni a leendő gyerekünket, csak én. Én viszont nem tudok annyi pénzt keresni, amíg ezt csinálom, és nem egy bébiszitternek akarom megszülni a gyereket. Ebben kell, hogy támogasson pénzügyileg és lelkileg is.

De úgy látom, hogy van itt bőven olyan férfi, akivel passzoltok, és aki máshogyan, a ma divatos módon látja az egyenlőséget. Biztos össze tudsz jönni egy ilyennel, ahogyan én is össze tudtam jönni egy nekem megfelelő gondolkodású férfivel.

Csak aztán nehogy majd azzal jöjjön, hogyha gyereket akarsz, hogy akkor tartsad el magad a gyesből, mert annyi a te jövedelmed. Hallottam már ilyenről is, szuper "sikeres" "párkapcsolat" lett belőle.

2022. márc. 31. 16:47
 46/50 anonim ***** válasza:
ja, #24 és #32 voltam
2022. márc. 31. 16:48
 47/50 anonim ***** válasza:
32%
45, nem kell aggódnod, én nem akarok otthon cimmogni éveket, én dolgozni akarok és sokat keresni. Az én értékrendembe az általad felállítottak nem férnek bele, én az egyenlőséget teljesen, és mindenben képzelem el. Én meg ilyen pasit kerestem/találtam magam mellé, szerencsére van még.
2022. márc. 31. 17:12
 48/50 anonim ***** válasza:
#47 nagyon jó materialista értékrend. Éljetek boldogan.
2022. márc. 31. 17:49
 49/50 anonim ***** válasza:
0%
48, nekem meg a többieké fura, dehát mások vagyunk.
2022. márc. 31. 18:11
 50/50 anonim ***** válasza:
51%
Alapvetően úgy illik, hogy aki meghív, az fizet. Én viszont nőként szeretem kifizetni a saját részem, vagy legalább felajánlani, mert sajnos a mai férfiak közül jó sokan hajlamosak úgy gondolni, hogy "ha már perkálok a nőnek, azért ellenszolgáltatás jár"... főleg első randin én nem szeretem kiszolgáltatott helyzetbe hozni magam.
2022. ápr. 1. 12:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!