Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen mértékben nem tudok lemondani a saját igényeimről? (!)
Figyelt kérdés
Nő vagyok. Az a helyzet, hogy újra összejöttem a volt párommal, és egy ideig úgy nézett ki, hogy jó értelemben megváltozott, kompromisszumra képesebb lett. Viszont sajnos megint ugyanazt tapasztalom, mint amik miatt anno szakítottunk. Ezek a következők: részéről kevés kommunikáció, mindenben hozzá alkalmazkodás, az én testi (szex) igényeim nem kielegitése (értsd kevés szex), és kontrollmánia, az érzelmek nem kimondása. Amikor pár hónapja újra összejöttünk, úgy nézett ki, hogy rugalmasabb lett, de rájöttem hogy mégsem. Az én igényeim (fentebb felsoroltam) ugyanúgy semmibe vannak véve mint ezelőtt is. Nyilván joggal kérdezitek, minek kezdtem vele újra? Azért mert szerettem anno is őt, és kb egy év elteltével jöttünk újra össze, és azt hittem átgondolta ő is a dolgokat. Bennem meg ugyanaz a görcs van mint amik miatt szakítottunk, és anno akkor is jóval alább adtam miatta az igényeimből, de rájöttem, ilyen mértékben ahogy akarja, nem tudok és nem is akarok lemondani az alap igényeimről. Már most is úgy érzem magam, mint egy báb, akit kedve szerint rángat. Vele a dolgokat megbeszélni nagyon nehéz, mert pl ha azt mondom szeretném ha többször találkoznánk, ő azt már kritikának éli meg, és lényegében minden alap igényemet annak él meg. Pedig megmondtam neki, hogy nem akarok újra belekerülni a körbe-körbe ciklusokba amiket művel. (Hideg-meleg viselkedés velem random módon.) Azt mondta nem lesz ez így, nem lesz több olyan ciklus. S megis minden ugyanolyan kiszámíthatatlan mint amik miatt szakítottam anno vele. Most is szakítani szeretnék, de nem tudom ebben a helyzetben érdemes-e indokolnom, vagy elég ha annyit mondok, hogy én alkalmatlan vagyok arra, hogy ilyen szinten lemondjak a saját alap igényeimről?2023. ápr. 29. 16:53
3/24 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem tudok mellette önmagam lenni, nem tudok kibontakozni mellette nőként és emberként sem. Neki az a kényelmes-konfortos hogy mindent irányítani akar most is, de nekem ez szolgaság, alávetettség. Bánom hogy újra esélyt adtam.
2023. ápr. 29. 17:01
4/24 anonim válasza:
Mondd meg, hogy nem érzed vele jól magad/már nem szereted, ezért szakítasz.
Aztán hagyd ott. Készülj fel rá, hogy rosszul fog reagálni, és ne adj esélyt veszekedésre, kötekedésre. Csak lépj le. Magadért felelsz. Ha valakivel nem jó, hagyd ott.
5/24 anonim válasza:
Rendes volt tőled, hogy újra beleléptél ugyan abba folyóba, hátha most tisztább a vize, és melegebb. Beleléptél, kiderült hogy ugyan olyan. Most kiléphetsz belőle újra. Indoklásnak én még odatenném azt is hogy továbbra is miatta nem fogsz vele működni. Nem lett jobb, nem üti meg a szintedet, ezért kénytelen vagy elhagyni, mert magadnak sem akarsz rosszat. Neki sem akartál, mert adtál egy második esélyt. Én így látom. 30/F
6/24 A kérdező kommentje:
Őt az sem érdekli hogy nem érzem jól magam mellette. Most sem a megoldásokon dolgozott volna, hanem észrevettem, hogy fokozatosan elkezdett visszarántani abban a ciklusba ami neki kényelmes.
2023. ápr. 29. 17:11
7/24 A kérdező kommentje:
5-ös köszönöm. Ha tudnád mennyit vívódtam az únrakezdés miatt, de úgy voltam, a múlt az múlt, eltelt kb egy év, így emiatt van esély. Tévedtem. Nincs, nem is volt. Neki mintha csak a tudat kellene, hogy vagyok neki, és kedve szerint elővesz. Hibáztam hogy esélyt adtam.
2023. ápr. 29. 17:13
8/24 A kérdező kommentje:
És hozzáteszem szeretem, de ez nekem nem megy. Nem tudok és nem is akarok lemondani a legalapabb kapcsolati igényeimről. Néha kedves, de tervezni vele még a következő találkozót sem lehet biztosra. Nagyon beteges ez a dinamika, ez nagyon nincs jó hatással rám. Sem az önbizalmamra, sem az önértékelésemre, sem a női mivoltomra.
2023. ápr. 29. 17:16
9/24 anonim válasza:
Tudom milyen ez. Nekem is kopogtatott az exem szakítás után. Pontosan ugyan ilyen volt mint a te faszid. Csak én ezt már előre beláttam hogy nem lesz jó nekem. Odamentem hozzá. Megmértem a lázát. Te beteg vagy, nem szerelmes. Utólag kiderült hogy egy hete kidobta a barátja… Azért akarta visszakuncsorogni magát az ölembe. Nem engedtem neki. Tiszteltem annyira önmagam, hogy visszautasítottam. #5
10/24 A kérdező kommentje:
9-es igen, saját magam felé van bűntudatom, pont az utolsó mondatod miatt. Kb mintha magamnak akartam volna ezt, pedig nem. Az ellenkezőjét szerettem volna. És megint elkezdte fokozatosan kitolni a tűréshatárom, ugyanúgy ahogy anno is kezdte.
2023. ápr. 29. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!