Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan szakítanak a Barbi filmet megnézvén a párjukkal. Te is?
kedves 45 ös, nagyon örülök neked, én 24 éves nő vagyok és valóban jó látni hogy van még a mi generációban olyan nő aki nem képzel kolbászt a lába közé 😀🥲 (az előtted író válaszoló)
48, az nem feltétlenül férfiasság hogy valaki nem akarja hogy visszaéljenek a joindulatával
A feministák által annyira utált és nőgyűlölönek kikiáltott Biblia is azt írja hogy az asszonyok engedelmeskedjenek a férjüknek, a férfiak pedig szeressék úgy a feleségüket ahogy Jézus az egyházat (=haljon meg érte ha kell, áldozza fel magát)
az jó kapcsolat ahol mindketten a saját dolgukat teszik de egyik se él vissza vele
"minden amerikából jött divathullámtól hányingerem van, mert ez is ott csúcsosodik, mint minden olyan jelenség ami valahogy szöges ellentéte az egészséges világképnek."
basszus mintha magamat hallanám, nem is tudtam eddig hogy kettő van belőlem 😀😀
52. Én is így vagyok vele. Ritka együttállás, de imádtam ennek az entifeminista csajnak a kommentjeit.
:D
Aki azt szűri le a film mondanivalójából, hogy szakítani kell, az retardált…
Számomra annyit adott a film, hogy találd meg önmagad, és ne a másik nem kedvéért legyél az aki vagy… inteligens embereknél szerintem ez alap.
Énnpasiként pontosan azon mentem keresztül az első feleségemmel mint Ken a filmben… én csak az a pasi voltam aki meg akartam felelni mindenben a feleségemnrk mióta csak ismertem, közben totálisan boldogtalan voltam és nem értettem páromat, hogyan képes élni a saját életét a kapcsolatunkban ahelyett, hogy a mi életünket élné.. mikor kidobott mert unalmas voltam, hosszú időbe telett, mire megtaláltam önmagam és a következő párommal már sokkal jobban klappolunk, kijövünk, mert férfivá értem, nem csak neki akarok megfelelni.
Mindketten megállnánk a saját lábunkon is, így sokkal kiegyensúlyozottabb a párkapcsolatunk, mint azt valaha is hittem volna, hogy lehetséges.
Nekem tetszett a film, nagyon okos film…
"nem képzel kolbászt a lába közé" Hát ez jó. Mert ha nincs neki akkor kuss van, mert csökkentértékű? Hát ez a gond éppen. Miért tartod csökkentértékűnek. Persze, a hagyományok, örüljünk hogy autót vezethetünk meg szavazhatunk, de azért még csökkentértékűek vagyunk döntésekben. Nem valami biztató...
Amúgy a Ryan Gossling jó pasi, csak kár hogy kiszőkítették :))
"a férfiak pedig szeressék úgy a feleségüket ahogy Jézus az egyházat (=haljon meg érte ha kell, áldozza fel magát)"
Az számít, ha pl a nő azt mondja, hogy kérlek ne halj meg értem, csak ismerd el hogy ugyanúgy meg tudok oldani nehéz helyzeteket, és nincsenek férfi privilégiumok?
Tulajdonképpen ez feláldozásnak számít, feláldozod az egódat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!