Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Sokan szakítanak a Barbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan szakítanak a Barbi filmet megnézvén a párjukkal. Te is?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2023. aug. 13. 19:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 anonim ***** válasza:
60%

Egyszerűen nem tudom elhinni hogy van olyan agyhalott, aki egy ilyen- szerintem- habos babos rózsaszín film miatt szakítana. Vagy ha mégis, akkor nőként mondom hogy az a férfi hálát adhat az égnek hogy nem vette feleségül

Nem akartam megnézni, mert rettentő távol áll tőlem az ilyen, de lehet csakazért is megfogom, hátha akkor megértem hogy lehet egy ilyen giccsnek ekkora hatása.

2023. aug. 13. 21:37
 12/74 anonim ***** válasza:
85%
Ja, most, hogy már ennyien szövegelnek róla, meglesem én is :)
2023. aug. 13. 22:03
 13/74 anonim ***** válasza:
15%

Csak az előzetest láttam, nekem az is sok volt... Nem hiszem, hogy megnézem, de pénzt biztos nem adok ki érte. De tudom, valójában nagyon "mély".

Amúgy szerintem valamelyik Tarantino-film miatt előbb szakítanánk: engem irritál a stílusa, ő szereti, ezen össze tudunk veszni.. 😃

2023. aug. 13. 22:04
 14/74 anonim ***** válasza:
65%

Láttam a filmet, zseniális.

Aki meg miatta szakít a barátjával, az egy kretén.

Még jó, hogy nem az Indiana Jones 5 után/miatt szakítanak...

2023. aug. 13. 22:09
 15/74 anonim ***** válasza:
86%

Én láttam a filmet, csalódás volt, nagy durranásra vártam, de nem volt az. A két főszereplő persze ügyes, Ryan Gosling és Margot Robbie. Van benne társadalomkritika bőven, de az se hatott meg, csak a ma népszerű nyugati témákat böfögi vissza Instáról és TikTokról. Szóval nem tetszett, de azért nem rossz film. Nem rossz, de nem is jó. Ezt tudom rá mondani.

Aki szakít a párjával, az 100% megtenné Barbie film nélkül is, csak ez adta meg a végső döfést, vagy épp a kezdő lökést. Nem kell ezen kiakadni, mint itt sokan fröcsögtek kommentben. Annyi minden lehet egy szakítás katalizátora... Ha valakit ez a film ébresztett rá, hát ez van. Amúgy ha ennyi helyről jön, hogy emiatt szakítottak, akkor ez is egyértelműen csak újabb divathullám. Hallottam mások ezért szakítottak, így én is kijövök egy ilyen TikTok videóval, hogy menő legyek és gratuláljanak nekem nőtársaim. Ennyi van a hátterében.

27/N

2023. aug. 13. 22:32
 16/74 anonim ***** válasza:
90%
Jól teszik. Az ilyen apróságokban mutatkozik meg az ember igazi arca. Egy randira felvehetsz szép ruhát, lelocsolhatod magad parfümmel, mosolyoghatsz a másikra, de ha idős néni elesik, és kiröhögöd, lehull az álarc. A nagy dolgokra lehet készülni, a kicsikre nem.
2023. aug. 13. 22:39
 17/74 A kérdező kommentje:

Véleményem szerint tudatosan verek éket a társadalomba. Megosztják az embereket, hogy egymás ellen tereljék őket, ne a valódi ellenséggel fogjanak össze, ami a háttérből mozgat.

SPOILER : Miért lehetne az egyik vagy másik nemet okolni azokért a sztereotípiákért, melynek tudatos kialakításáért a globális ELIT a felelős ?

2023. aug. 14. 00:41
 18/74 anonim ***** válasza:
92%
Ezeket a sztereotípiákat évszázadok óta hurcoljuk. Ne írj baromságot.
2023. aug. 14. 01:21
 19/74 anonim ***** válasza:
92%

Nem Magyarországon, de amerikai példát hallottam, hogy "emiatt" történt szakítás. De azért ez eléggé leegyszerűsítése a valóságnak, mert abban a 2-3 esetben, ahol a film megnézése után történt egy veszekedés, ott inkább arról volt szó, hogy ez a film katalizálta azt, hogy kiderüljön, hogy baromira ellentétes az értékrendjük meg alapvető dolgokban nem ugyanúgy gondolkodnak. Az meg sztem akkor jobb, ha szakítanak.

Mondom ezt úgy, hogy nőként megnéztem a filmet, és nem gondolom azt, hogy hamis dolgokat állított volna, de hogy olyan faék egyszerűséggel nyilatkozott dolgokról, hogy nem értem, miért tartják sokan műremeknek... ettől függetlenül az sztem nem egy hamis "woke propaganda", hogy pl. megmutatta azt, hogy a klasszik patriarchátusban a férfiak szexualizálják és elnyomják a nőket, míg a feminizmusban ez fordítva nem történik meg (csak nem feltétlen akarják az adott pasit a párjuknak vagy lefeküdni velük).

2023. aug. 14. 09:02
 20/74 anonim ***** válasza:
54%

"Én azt csodálom, hogy még nincsen betiltva. Egyértelműen negatív hatással van a társadalomra"

Szerintem pont pozitív hatással van, mivel kiderülnek, hogy tényleg összeillik-e egy pár vagy sem. Te azért tartod károsnak, mert a nők elnyomása ellen van, míg te el akarod őket nyomni.

"Amelyik nő egy bugyuta film alapján teszteli"

Nem láttad a filmet, de biztosan tudod, hogy bugyuta. :DDDD

Akkor gondolom semmi bajod azzal, hogy nem ismerlek, de egyértelműen kijelentem, hogy te ostoba vagy. :DDD

Egy film szólhat komoly dolgokról, amikről lehet beszélni, ami miatt bizony lehet szakítani is.

Tegyük fel, hogy bemész a pároddal az Oppenheimer filmre és úgy jöttök ki, hogy arról beszél, hogy sajnálja a nácikat és nagy kár, hogy nem ők nyertek. Megint egy "bugyuta" film, viszont fontos dolgok derültek ki a párodról.

"Egy normális kapcsolatban nem okoz ilyen"

Ez így van, csak pont arra mutat rá, hogy mennyire sok kapcsolat nem normális.

"Ha egy párkapcsolatban bármelyik fél tesztelgeti a párját, az a kapcsolat halott"

Itt amúgy nem arról van szó, hogy úgy nézték meg, hogy "na, most jól letesztelem", hanem hogy olyan témákat feszeget, ami alapján kiderülnek elég alap dolgok az emberekről.

"Egyszerűen nem tudom elhinni hogy van olyan agyhalott, aki egy ilyen- szerintem- habos babos rózsaszín film miatt szakítana"

Még egy "okos" ember, aki nem látta, de biztosan tudja, hogy milyen. :DDDD

"Még jó, hogy nem az Indiana Jones 5 után/miatt szakítanak"

Ez elég ostoba felvetés. Pont arról van szó, hogy milyen témát érintenek a filmek. A Barbie pont abba tenyerelt bele, ami elég komoly nézeteltérésekhez vezethet elég alapvető témákban.

Az Indiana Jones nem. Hogy felfogd, a hsonlatod kb. olyan szintű, hogy "egyest kapott 2.-ban matekból? nem baj, nem atomfizikus lesz".

A 2.-os tananyag nem magas matematika, ami csak atomfizikusoknak kell.

"Véleményem szerint tudatosan verek éket a társadalomba. Megosztják az embereket, hogy egymás ellen tereljék őket,"

Ez végtelenül ostoba elképzelés. Sokkal többet árt a társadalomnak, ha toxikus párkapcsolatok alakulnak ki és maradnak fent. Ezeket bontotta szét a Barbie film.

"ne a valódi ellenséggel fogjanak össze, ami a háttérből mozgat."

Tehát te azt akarod, hogy a társadalom a valódi problémák helyett kitalált ellenfelekkel foglalkozzon.

Nekem úgy tűnik, hogy te vagy a társadalom ellensége és ellened kellene összefogni.

"Miért lehetne az egyik vagy másik nemet okolni azokért a sztereotípiákért, melynek tudatos kialakításáért a globális ELIT a felelős ?"

Elég sokat számít, hogy te hogyan állsz a sztereotípiákhoz, te mennyit hiszel el belőle.

Én se hiszem el őket, te miért teszed?

2023. aug. 14. 10:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!