Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Sokan szakítanak a Barbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan szakítanak a Barbi filmet megnézvén a párjukkal. Te is?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2023. aug. 13. 19:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
78%

Nem kicsit nevetség a vita amit ez a könnyed vígjáték generál :D

Lássuk mi a nagy dilemma:

Van egy játék, amivel hagyományosan kislányok játszanak, kislányosat. Egy kislány által elképzelt játékban SOSE Ken baba lesz a főszereplő, hanem Barbie, a fiúbaba pontosan arra való, amire a film is utal: love interest, kellék.

A gyártó cég szintúgy felismerte ezt (vajon honnan), és azzal is ösztökélik a kislányokat az összetettebb játékok kitalálására, hogy Barbie ezerféle karrierrel kapható. Ken viszont még mindig nem lesz főszereplő, úgyhogy nem éri meg rá is különkiadásokat kiadni.

Egy rendezőnek eszébe jutott az a poénos gondolat, hogy milyen mókás lenne ezt a kislányok által elképzelt játékot leképezni, és szembeállítani a mi világunkkal, amit szintúgy kifiguráztak, ami a cégvezetők karikaturisztikus viselkedésén, meg a nem létező erős szélsőségesken bárkinek leeshet, akinek 2 számjegynél magasabb az IQ szintje.

Véletlenül még úgy is sikerül kihozni, hogy tanulsága is legyen.

Erre jön egy pár, feltehetően 30-as, 40-es pasi, akik ezen a filmen annyira berágnak, hogy valóságos hisztériát csapnak miatta, mindennek elmondják, hogy feminista, femináci, férfigyűlölő, bugyuta, rózsaszín, minekkellettilyet, szereotip... és a többi. Közben észre se veszik, hogy a dolog, amit szidnak, voltaképpen egy kislány játék, amit most hirtelen ellenségként látnak. Pereljék be az összes kislányt, hogy ezentúl csak nemi egyenlőséggel játszhatnak :D

Én inkább elgondolkodnék azon a tényen, hogy milyen fingtörékeny is lehet egy olyan énkép, ami már egy kislányjátéktól veszélyeztetve érzi az önbecsülését, a férfiasságát, olyan szinten, hogy dühödt agresszióval és védekezéssel reagálnak ¯\_(ツ)_/¯

2023. aug. 14. 13:17
 22/74 anonim ***** válasza:
89%
Nem, nekem normális párom van.
2023. aug. 14. 16:57
 23/74 anonim ***** válasza:
10%

Barbie.. hulye tini film, kamasz agyuaknak.

Ha fizetnék se nézném

2023. aug. 14. 17:12
 24/74 anonim ***** válasza:
10%
Hannah Montana tinisorozatokkal egyenrangú hülye kamasz film lűtagyúaknak
2023. aug. 14. 17:15
 25/74 anonim ***** válasza:
93%
Utolsó írni sem tudsz, töröld a kommented.
2023. aug. 15. 09:47
 26/74 anonim ***** válasza:
94%
Hogy megsértődik pár pasi a filmre :D
2023. aug. 15. 13:11
 27/74 anonim válasza:
34%
Én kivertem rá.
2023. aug. 15. 13:15
 28/74 anonim ***** válasza:
49%

"Egyértelműen negatív hatással van a társadalomra és a története is olyan"

"egy bugyuta film "

"Nem nézem meg ezt a szart"

"habos babos rózsaszín film "

"Csak az előzetest láttam, nekem az is sok volt"

"Barbie.. hulye tini film, kamasz agyuaknak"

"Hannah Montana tinisorozatokkal egyenrangú hülye kamasz film lűtagyúaknak"

https://www.youtube.com/watch?v=awz0XYk7GJA

2023. aug. 16. 05:23
 29/74 anonim ***** válasza:
85%

Én is ismerek olyan lányt, aki a film miatt szakított a párjával.

Az indoka tökéletesen érthető volt.

A pasi a film alatt gúnyos megjegyzéseket tett arra, hogy a filmben női elnök van, még Nobel díjas Barbie.

A lány egyszerűen csak most szembesült azzal, hogy a pasija hogyan is vélekedik a nőkről.

Mikor jöttek kifelé a filmről, dobta is.

2023. aug. 17. 17:30
 30/74 anonim ***** válasza:
0%
Még szerencse hogy nem volt pénzünk mozira :))) Huhh ezt megúsztuk.
2023. aug. 21. 19:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!