Magyar Barbi (YouTube-er) tervez fogyni belátható időn belül?
Most nyilván arra gondolok, hogy a követőinek/feliratkozóinak beszélt-e ilyesmiről mostanában, vagy úgy egyáltalán valaha.
Csak azért kérdezem, mert rendszeresen látom feltűnni kajálós videókban, és azokban általában egészségtelen kalóriabombákat fogyaszt (a társaságával együtt), szóval nem igazán jön le úgy, mintha változtatni akarna a táplálkozási szokásain, én meg viccen kívül elkezdtem már aggódni, hogy ennek rossz vége lesz (nekem ő alapvetően szimpatikus).
Lehet, hogy van itt, aki aktívabban követi őt, mint én, szóval inkább hozzájuk szólna a kérdés, de minden információ érdekel.
Mit érdekel téged?
Barbi cuki, aranyos normális videós. Ha nem tetszik, nem kell nézni őt.
Attól, mert nem pálcika vékony ezerszer jobb videókat csinál mint a felkapott cicafiú/csaj videósok.
Barbi nem szegény, jól megy a családnak, kitudják fizetni a magán orvost is ha kell, de ne kelljen.
Irigyek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!