Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyszerűen képtelen vagyok...

Egyszerűen képtelen vagyok fogyni, mert nem bírom lelkileg. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Volt egy rossz időszakom ősszel, és akkor elkezdtem úgy élni, hogy elmentem a Sparba, hazajöttem, és a Chio csipsz után megettem a medvesajtot, azután meg jött egy zacskó pattogatott, és akkor csak a vacsorámnak a felét írtam le. Így élek azóta, és mivel lassú az emesztésem, egyre jobban hízok. Próbáltam kilépni ebből az egészségtelen életmódból, de egy vagy két napnál tovább nem bírok, tehát meghallom a kedvenc zeném, akkor jó kedvem lesz, és elhatározom hogy na mostantól tartok egy diétát és lefogyok. Ám egy nap múlva szinte könnybe lábadt szemekkel gondolok arra, hogy ahelyett, hogy ,,kínzom magam'', elmehettem volna ma a Tescoba szalámiért, chipsért, macaronért, egyébért. Egyszerűen nem bírok extrém zabálások nélkül neglenni, mert akkor FÁJ. Higgyétek el hogyha olyan könnyű lenne, ahogy egyesek mondják: ,,Elhatározod magad, eszel sok gyümölcsöt mozgás és lefogysz'' akkor nem tettem volna fel ezt a kérdést. Mit tudtok tanácsolni? Bántó szavakkal nem tudok mit kezdeni.

2017. aug. 24. 17:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
60%

sportolj!

milyen magas vagy és hány kiló?

2017. aug. 24. 17:09
 2/13 A kérdező kommentje:
160 cm 101 kilo
2017. aug. 24. 17:11
 3/13 anonim ***** válasza:
75%
A sportolás nem fogyaszt, csak a diéta.
2017. aug. 24. 17:32
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem tudunk helyetted lefogyni.Milyen tanácsot vársz azon kívül,hogy kevesebb kcal-t vigyél be?

Mondjuk azelőtt sem lehettél 85-90 kg-nál könnyebb ,gondolom.Mégsem zavart.

2017. aug. 24. 17:56
 5/13 anonim ***** válasza:
Eleinte minimális kalóriaminusszal is simán lehet heti 2 kilót fogyni.
2017. aug. 24. 17:58
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te nagyon durván ételbe folytod a bánatod. Én évekkel ezelőtt napi szinten ettem édességet, és energiaitalt. Eleinte nehéz kibírni, hogy ne egyél, de egy idő után hozzászoksz, és már nem fog hiányozni. Addig az ideig kikéne bírni, különben nem fog menni. Amúgy sem úgy kéne felfognod, hogy kínzás az egész. Ha neked ez így jó, vagy nem érdekel téged, akkor étkezz tovább úgy, ahogy szoktál. Ha valaki nagyon szeretne valamit, akkor megcsinálja. Ennyi.
2017. aug. 24. 18:31
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a rossz időszakot valószínűleg nem zártad még le, a kajálással vezeted le az érzelmi frusztrációid. Egyértelműen lelki okai vannak az efféle étkezéseknek, szóval magadban kell helyretenni a dolgokat. Kérj segítséget valakitől akiben bízol, ne maradj ezzel egyedül.
2017. aug. 24. 19:13
 8/13 anonim ***** válasza:
Kalóriadeficitben kell lenned, ha ezt nem tudod megvalósítani, nem tudsz lefogyni, ilyen egyszerő. Önuralom és kitartás.
2017. aug. 24. 19:49
 9/13 anonim ***** válasza:
Ne vegyél olyan ételeket! Ha nem veszed meg,nincs otthon ugy nem fogod enni. Mert nalam az a baj,h a csaladba a tobbiek esznek minden finomat es ugy eleg nehez megallni...
2017. aug. 24. 20:14
 10/13 anonim válasza:
Ahoz hogy elkezgy fogyni tényleg el kell határoznod magad mellette és nem rögtön kajáért menni amikor úgyérzed ées vagy. Ide kitartás kell. Fontos hogy kevesebbet és egészségesen egyél. Pl tartsd magad egy napi megadott kalória kerethez. Nekem ez segített. Úgyhogy kitartás és sikerülni fog.
2017. aug. 31. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!