Magyar Barbi (YouTube-er) tervez fogyni belátható időn belül?
Figyelt kérdés
Most nyilván arra gondolok, hogy a követőinek/feliratkozóinak beszélt-e ilyesmiről mostanában, vagy úgy egyáltalán valaha.
Csak azért kérdezem, mert rendszeresen látom feltűnni kajálós videókban, és azokban általában egészségtelen kalóriabombákat fogyaszt (a társaságával együtt), szóval nem igazán jön le úgy, mintha változtatni akarna a táplálkozási szokásain, én meg viccen kívül elkezdtem már aggódni, hogy ennek rossz vége lesz (nekem ő alapvetően szimpatikus).
Lehet, hogy van itt, aki aktívabban követi őt, mint én, szóval inkább hozzájuk szólna a kérdés, de minden információ érdekel.
2021. nov. 12. 03:13
11/11 anonim válasza:
Most néztem egy videóját amiben fehér-fekete csíkos felsőben van. Hát nekem úgy tűnt hogy szedett most fel pár kilót. Ez tényleg nagyon nem egészséges. Én most fogytam 3 hónap alatt 10 kilót, de még így is van 15 amit le kell adnom, de már ezzel a -10el is sokkal jobban érzem magam. Nem tudom hogy tudtam ennyi szörnyű dolgot össze enni mint amiket Ők esznek a videókban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!