Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan szakítanak a Barbi filmet megnézvén a párjukkal. Te is?
Ja, most látom, hogy odadobtál ajándékba egy zárójelet, ami nem része a linknek, csak itt a kommentedben nem látszik. :-D
Erre figyelj majd máskor, ha linkelsz, hogy legalább egy szóközt hagyj.
Egyébként valóban vannak sokkal rosszabb helyzetben lévő térségek. Ez nem jelenti azt, hogy el kell bagatellizálni a kevésbé súlyos helyzeteket. Nálunk is vannak még komoly problémák, amik nincsenek megoldva, és jelenlegi kormányunk sem igazán nőbarát (akkor sem, ha a köztársasági elnökünk jelenleg nőnemű, aki helyett egy aláíró toll olcsóbb lett volna). Lehetne itthonról is példákat hozni, milyen intézkedésekkel alázzák meg, hozzák nehezebb helyzetbe a nőket. Igen, nem úgy, mint Afganisztánban, de még visszasüllyedhetünk oda, ha hagyjuk.
41.
“Ja, most látom, hogy odadobtál ajándékba egy zárójelet, ami nem része a linknek, csak itt a kommentedben nem látszik. :-D
Erre figyelj majd máskor, ha linkelsz, hogy legalább egy szóközt hagyj.”
Ezért bocsi!
“Lehetne itthonról is példákat hozni, milyen intézkedésekkel alázzák meg, hozzák nehezebb helyzetbe a nőket. Igen, nem úgy, mint Afganisztánban, de még visszasüllyedhetünk oda, ha hagyjuk.”
Lehet igen, felénk még most is adják veszik a cig@nylányokat. 😔
Van aki veri az asszonyt.
Egyik lány barátomat meg folyamat csesztetem hogy menyen már emelésért.
Ezek nyilván súlyos dolgok, a két darab tányér, meg a heti egy porszívózás, az meg igenis bagatell dolog. (Pláne hogy itt az kap 100%ot, aki szerint alap a robotfűnyiró, Nyilván nem a nő a hibás azért mert a férfi megveri, alázza, stb. De azt had szabadjon már mondani, hogy aki egy trehánnyal él együtt, az meg is érdemli, hogy egyedül takarít.
Nem szakít senki egy film miatt. Aki szakít az azért teszi, mert:
- kihűlt a kapcsolat
- kicsit a farok
- kevés a pénz
- nem érti önmagát, idő kell neki
- változó korban van.
46. Le a kalappal, hogy nőként kiállsz a feminizmus szélsőségei ellen.
Megkaptad tőlem a zöld kezet!
Ellenben azért a kommented stílusa eléggé hozza a férfiasságot, főleg ez a rész, idézem:
"én nőként élek a kapcsolatomban, nőként viselkedek és mégis meg vagyok tisztelve, meg vagyok becsülve, a legkisebb fokig nem vagyok megalázva, mert kedves párom tudja, hogyha ezeket a dolgokat nem adná meg nekem ott repülne bőröndöstül mindenestül"
Ez kicsit úgy hangzik, mintha valami vehemens háziasszony mondta volna, aki mellett a férj ki van semmizve.
Hát nem tudom, biztos jó lehet melletted férfinek lenni, ha így leuralod a másikat? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!