Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Sokan szakítanak a Barbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan szakítanak a Barbi filmet megnézvén a párjukkal. Te is?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2023. aug. 13. 19:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 anonim ***** válasza:
100%

Ja, most látom, hogy odadobtál ajándékba egy zárójelet, ami nem része a linknek, csak itt a kommentedben nem látszik. :-D

Erre figyelj majd máskor, ha linkelsz, hogy legalább egy szóközt hagyj.

Egyébként valóban vannak sokkal rosszabb helyzetben lévő térségek. Ez nem jelenti azt, hogy el kell bagatellizálni a kevésbé súlyos helyzeteket. Nálunk is vannak még komoly problémák, amik nincsenek megoldva, és jelenlegi kormányunk sem igazán nőbarát (akkor sem, ha a köztársasági elnökünk jelenleg nőnemű, aki helyett egy aláíró toll olcsóbb lett volna). Lehetne itthonról is példákat hozni, milyen intézkedésekkel alázzák meg, hozzák nehezebb helyzetbe a nőket. Igen, nem úgy, mint Afganisztánban, de még visszasüllyedhetünk oda, ha hagyjuk.

2023. szept. 2. 10:55
 42/74 A kérdező kommentje:
A Barbie & Ken csupán egy boldog és az életben sikeres pár. Nem kellene a társadalmi problémákat feszegető film miatt szakítani. Az élet része az is. Társdalmi feszültségek, feminizmus is a családot jelentik a siker és boldogság mellett [link]
2023. szept. 2. 13:23
 43/74 anonim ***** válasza:
9%

41.

“Ja, most látom, hogy odadobtál ajándékba egy zárójelet, ami nem része a linknek, csak itt a kommentedben nem látszik. :-D

Erre figyelj majd máskor, ha linkelsz, hogy legalább egy szóközt hagyj.”

Ezért bocsi!

“Lehetne itthonról is példákat hozni, milyen intézkedésekkel alázzák meg, hozzák nehezebb helyzetbe a nőket. Igen, nem úgy, mint Afganisztánban, de még visszasüllyedhetünk oda, ha hagyjuk.”

Lehet igen, felénk még most is adják veszik a cig@nylányokat. 😔

Van aki veri az asszonyt.

Egyik lány barátomat meg folyamat csesztetem hogy menyen már emelésért.

Ezek nyilván súlyos dolgok, a két darab tányér, meg a heti egy porszívózás, az meg igenis bagatell dolog. (Pláne hogy itt az kap 100%ot, aki szerint alap a robotfűnyiró, Nyilván nem a nő a hibás azért mert a férfi megveri, alázza, stb. De azt had szabadjon már mondani, hogy aki egy trehánnyal él együtt, az meg is érdemli, hogy egyedül takarít.

2023. szept. 2. 14:41
 44/74 anonim ***** válasza:
16%

Nem szakít senki egy film miatt. Aki szakít az azért teszi, mert:

- kihűlt a kapcsolat

- kicsit a farok

- kevés a pénz

- nem érti önmagát, idő kell neki

- változó korban van.

2023. szept. 12. 20:13
 45/74 anonim ***** válasza:
26%
nem nézetek csajos filmeket a párommal de ha meg is néznénk mindketten antifeministák vagyunk tehát fix h nem veszekedés lenne hanem egyetértés hogy hova fajul a világ 😂
2023. szept. 13. 09:07
 46/74 anonim ***** válasza:
19%
#45 örülök, hogy vannak még ilyen nők rajtam kívül. Én is gyűlölöm a feminizmust NŐ létemre, szerintem iszonyat gáz a társadalomra nézve, lassan mindent eltorzít. Keletkezik a többnél több "strong independent woman", aki mindent meg tud csinálni, majd ő, a férfi meg haszontalannak érzi magát a világban, mert a feminista párja mindent képes megcsinálni helyette, holott egy férfi lételeme az, hogy ő lehessen a kedvese "megmentője/védelmezője", de a feminista társadalom teljesen elveszi ezt a férfiaktól, sőt, a nők lesznek az új férfiak, a biológiai férfi meg majd gyereknemzésre jó lesz, másra nem... sajnos... aki nem ismeri a női-férfi evolúciós ösztönöket, kinek mi a "feladata" a világban és mitől érzi magát kényelmesen a világban az ebbe a femináci mozgalomba fog kapaszkodni örökké, mert ezt nyomja a média, ebbe nőnek fel az újabb generációk, egy agymosott szánalmas dolog ami megint 180°os fordulata az egészséges képnek. Nem az a probléma, hogy a nők is szavazhatnak, nem az a probléma hogy dolgozhatnak, hanem az, hogy nem tudnak ennyivel betelni, és hogy ebből az lett, hogy Amerikába már rá se lehet nézni a nőre mert felnyom zaklatásért. Igen, kedves feministák, képzeljétek a férfiak szexualizálják a nőket, fogják is annak ellenére hogy te aki most ezt ovasod ennek ellent mész, mert ÖSZTÖN, mert NEM úgy működik mint egy NŐ, és ez ÍGY VAN JÓL, MERT KÜLÖNBEN KIPUSZTULNA A VILÁG. Sokkal elemibb a férfiak szexualitása amit te nem tudsz, mert rohadtmód nem foglalkozol az ilyesfajta dolgokkal, ehelyett lököd a sok feminista baromságot és zsörtölődsz a tényeken (akinek nem inge...). Nekem van párom, én nőként élek a kapcsolatomban, nőként viselkedek és mégis meg vagyok tisztelve, meg vagyok becsülve, a legkisebb fokig nem vagyok megalázva, mert kedves párom tudja, hogyha ezeket a dolgokat nem adná meg nekem ott repülne bőröndöstül mindenestül, az hogy mersz Nőies lenni, nem egyenlő azzal hogy te Megalázkodsz valakinek. A férfi és a nő NEM egyenlő, mert ha így lenne a nőn is ugyanakkora izomtömeg lenne mint a férfi és a férfinek is akkora mellei lennének mint a nőnek. Ezen nemtudom mi meglepő, ez így van jól. Ettől még egyik sem több vagy kevesebb, nem harcolni kéne hanem kiegészíteni egymást. Mert a férfi és nő egy PÁR, nem valami rossz ellenség hogy egymásra kelljen mutogatni. Jogilag lehetnek egyenlőek. De már azok, ezért nincs értelme a mai feminizmusnak se ami már csak fröcsögés.
2023. szept. 13. 12:20
 47/74 anonim ***** válasza:
10%
És 20 éves vagyok, nem egy "őskorban ragadt" 80 éves nénike aki ebben nőtt fel, egyetemre járok, értelmes, intelliens nőnek tartom magam, megelőzöm mielőtt valaki ebbe szeretne belekötni, itt a gyakori kérdéseken bármi előfordulhat. #46 voltam
2023. szept. 13. 12:43
 48/74 anonim ***** válasza:
58%

46. Le a kalappal, hogy nőként kiállsz a feminizmus szélsőségei ellen.

Megkaptad tőlem a zöld kezet!

Ellenben azért a kommented stílusa eléggé hozza a férfiasságot, főleg ez a rész, idézem:

"én nőként élek a kapcsolatomban, nőként viselkedek és mégis meg vagyok tisztelve, meg vagyok becsülve, a legkisebb fokig nem vagyok megalázva, mert kedves párom tudja, hogyha ezeket a dolgokat nem adná meg nekem ott repülne bőröndöstül mindenestül"

Ez kicsit úgy hangzik, mintha valami vehemens háziasszony mondta volna, aki mellett a férj ki van semmizve.

Hát nem tudom, biztos jó lehet melletted férfinek lenni, ha így leuralod a másikat? :D

2023. szept. 13. 13:04
 49/74 anonim ***** válasza:
21%
Haha, nem házisárkány és kikérő hangnemmel mondtam én ezt:D szimplán annyit szerettem volna ezzel sugallni, hogy attólmég kiállok magamért és az én határaimat megszabom egy párkapcsolatban és ha én úgy látom hogy a párom szándékosan átlépkedi ezeket (mondjuk megcsalna, vagy olyat tenne amiről tudja hogy nekem nagyon nagyon fáj, rosszul esik) akkor szó nélkül otthagyom, mert egyszerűen jogom van boldognak lenni és olyan emberrel lenni aki tiszteli az én határaimat, azért vagyunk PÁRkapcsolatban, hogy mindketten jól érezzük magunkat benne. Tehát a Nőnek és kedvesnek lenni nem egyenlő azzal, hogy meg kell alázkodni a férfinek és minden felett szemet kell hunyni. Attól, hogy valaki nem akar "erős" és hangos nő lenni még lehet határozott, tisztelheti önmagát, tisztelheti a férfit... a nők nagy része valahogy szereti azt úgy csűrni csavarni, hogy attól hogy engeded a férfinak hogy kiteljesedjen egy kapcsolatban = azzal, hogy eletképtelen naív buta liba vagy. Igen, kell az alázatosság, kell egy kis magunkba mélyedés, magunk felé, de nem kell hagyni, hogy a másik ezekkel visszaéljen
2023. szept. 13. 13:41
 50/74 anonim ***** válasza:
27%
#45ös voltam. És igen, a mai feminizmusról viszont tényleg néha indulatosan úgy beszélek, mert egyszerűen hányingerem van tőle... igazából minden amerikából jött divathullámtól hányingerem van, mert ez is ott csúcsosodik, mint minden olyan jelenség ami valahogy szöges ellentéte az egészséges világképnek.
2023. szept. 13. 13:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!