Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan lehet ezt feldolgozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet feldolgozni azt ha a nő, aki szakított, ráadásul úgy szakított, hogy elmondása alapján szeret de úgy érzi valami nem jó, és szakítani akar, 2 hétre rá már más palival van???? Nem azt szeretném látni, hogy leírja valaki hogy ezért dobott stb... Hanem hogy ti hogyan dolgoztátok ezt fel?
2023. aug. 11. 09:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Velem is ez történt, engem kidobott hétfőn és az nap este már megvolt az új pasi. Szombaton még már le is szopta, és mind erről be számolt és még ezek után barát akart maradni. Ezek után még 1* el mesélte hogy dugnak ekkor be telt a pohár és mostmár végleg tiltom.

Ja és persze én voltam a gerinctelen gyökér a kapcsolatban.

Én úgy próbálok túl lépni hogy kerülöm és ha ír igyekszem röviden válaszolni és törölni az üzenetet.

2023. aug. 11. 12:12
 12/17 A kérdező kommentje:
????? Jesszusom ez nagyon durva...... nagyon sajnálom... remélem mindannyian hamar túlleszünk rajta, és megbánják hogy minket elvesztettek
2023. aug. 11. 12:14
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván az új pasi már erősen láthatáron volt Neki még mielőtt szakított Veled, de ezt úgysem fogja elismerni. Felejtsd el örökre ezt a nőt!
2023. aug. 11. 13:29
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha sokszor előfordul megszokod. Kicsit megvisel, de a lényeg az, hogy nem kellesz. Ha így nézed, akkor sima ügy. Majd lesz más.
2023. aug. 11. 21:01
 15/17 anonim ***** válasza:
Szia! Te is keressél magadnak egy uj barátnőd,- lássa van helyette másik! Ez a legjobb amit tehetsz!
2023. aug. 12. 16:48
 16/17 anonim ***** válasza:

11 vagyok, nagyon fáj és ahogy 13 mondta igen már akkor megvolt a csávó mikor még együtt voltunk.

Nem voltam tökéletes soha nem csaltam meg vagy hasonló durva dolgokat nem csináltam.

A túl lépésben az segít, hogy tudom sosem szeretett igazán. Ez abból látszik amit csinált velem.

Amikor nagyon hiányzik mindig erre gondolok, arra hogy én ugyan ezt sosem tettem volna vele.

A kérdezőnek és másoknak is talán ez megnyugvást tud adni valamennyire.

Paradox módon a tudat, hogy még mindig fáj az nyugtat meg mert így tudom, hogy én nem hazudtam neki és tényleg még mindig szeretem viszont ő hazudott. Innentől kezdve tudom hogy bár nem úgy cselekedtem mindig ahogyan azt ő akart ettől függetlenül szerettem, de neki nem volt elég a szerelmem. Ez egy újabb bizonyíték arra hogy sosem szeretett annyira mint én őt. Ebből pedig az következik, hogy kár érte bánkódni mert ő sem teszi.

Viszont csak a fájdalom maradt belőle amit meg nem bírok el engedni újra és újra átélem, kell nekem mert ez is a részemmé vált.

2023. aug. 14. 00:37
 17/17 anonim ***** válasza:

13 vagyok. Tudom, nagyon nehéz, de el kell engedni. Igen, egy darabig a fájdalom és a jó emlékek is eszedbe fog jutni. Hogy ez mennyi idő, az mindenkinél màs, és nem tudod előre, hogy ez mennyi idő.

Próbáld elfoglalni magad, hobbi, barátok, család, de akkor sem lesz könnyű! Kitartást ehhez!

2023. aug. 14. 05:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!