Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő feldolgozni egy 4 éves kapcsolatot? 19/L
Fél év is lehet.
Ha több, mint 1 év akkor baj van.
Ha nem beszéltek és nem olvasod a régi üzeneteket és nem nosztalgiázol a képekkel és egy harmadik személy nem adja át az infókat róla, akkor kb fél év. Nekem ilyen 4-7 hónapok szoktak lenni de ebben sajnos benne volt az is hogy üzeneteket nézegettem :D Ezt nem szabad. Sokkal gyorsabb is lett volna a túllépés ha ezt nem csinálom. De nekem nem volt még 4 éves kapcsolatom, ezért neked lehet több idő lesz.
Amúgy nincs baj azzal sem, ha egy év. Mindenkinek más az idő. Ha még szereted akkor biztos nem egy hét lesz. Bár ha tényleg évekig szeretsz egy olyat akiről már semmit nem tudsz és már családod van mással az tényleg gáz.
Valahol 1 hét és 10 év között van. De leginkább olyan fél év, és 2 év között.
De ez rengeteg dologtól függ. Függ a személyiségedtől, a kapcsolatotok lfeolyásától, hogy milyenek voltak a vége felé az érzéseitek, a szakítás mikéntjétől, stb, stb.
Nekem egy 3 éves kapcsolatom ért véget, azt kb. 2 hónap volt feldolgozni. De a 2 hónap úgy értendő, hogy akkor már újra ismerkedtem. Igaz, a 3 évből az utolsó már egy hatalmas nagy nulla volt, tele veszekedésekkel, meg persze akkor már minden a pénzre ment ki. De volt 3 hónapig tartó kapcsolatom, amit meg több, mint 1 év volt kiheverni. Nincs erre egzakt képlet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!