Adjam fel a 4 éves kapcsolatomat, mert szüleim nem támogatnak benne?
A kiköltözés és tanulás jól hangzik, és csak a szüleid miatt nem lenne szabad feladni. Szerintem ők inkább az eltávolodásodtól félnek. Aki kint végez, az szinte mind kint marad.
Amire érdemes figyelni:
1. Ha mégis borulna a kapcsolat, akkor is tudd folytatni a tanulmányokat kint és ne kerülj utcára.
2. Az egyetem alatt jellemzően az 1. évben volt kapcsolatok megszűntek, majd a 2. kihúzta az egyetem végéig vagy még 1-2 évig. Az emberek még sokat változnak ebben az időben.
Ne legyen igazam, de eddig 2 olyan kapcsolatot láttam, ahol 14-16 évesen jöttek össze a felek. Mindkettőben 15-16 év múlva félrelépés volt. Az egyik megszakadt, a másik már nem olyan mint volt. Emiatt (is) én nem hiszek az ebben a korban kezdett kapcsolatok fenntarthatóságában, mert a felek nem élték ki magukat. A kiélés sem garancia, de csökkenti a kockázatot.
Mit jelent a nem támogatás?
Szóbeli ellenkezést, vagy az anyagiak szűkösségét?
Vagy az utóbbi miatt, a munka + tanulás + honvágy kombótól való féltést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!