Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan lehet feldolgozni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet feldolgozni egy szakitast?

Figyelt kérdés

Tegnap szakitott velem a baratnom es azota ugy erzem ossze vagyok torve. Az osszes konnyemet kisirtam es nincs motivaciom semmire… ugy erzem nincs tobbe okom ezen a foldon maradni.

Ti eltetek mar at hasonlokat?

2023. márc. 28. 06:46
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
83%
Természetes amit érzel, hiszen egy veszteség ért téged aminek lesz egy "gyász" folyamata. Én igazából arra jöttem rá, hogy nem éri meg elfojtani az érzéseket. Nyilván egyik pillanatról a másikra nem fog elmúlni ehhez idő fog kelleni. Viszont az eddig vele eltöltött idődet valami olyanba kellene fektetni ami leköti a figyelmed, hogy kevésbé gondolj a volt barátnődre.
2023. márc. 28. 06:54
 2/22 anonim ***** válasza:
75%

Nem sokat, de túléltem. Az élet megy tovább.

Az élet tele kisebb-nagyobb válságokkal, megoldandó problémákkal. Az ember megoldja, továbblép.

Ez a kapcsolat becsődölt, nem ment.

Ez volt a megoldás.

Minden kudarc egy tapasztalat, tanulsággal.

Gondold végig, mi lehetett az oka. Ne azt keresd, ki a hibás, hanem az okot. Ő miben más, te miben. Mi az, ami miatt kettőtök között nem működött. Tanulságot levonni, továbblépni.

Ha nem szakítottatok volna, valószínűleg nem találnál rá az igazira, aki valahol már készen áll, hogy boldoggá tegyétek egymást.

2023. márc. 28. 06:58
 3/22 anonim ***** válasza:
50%

Egyetértek a másodikkal: így kellett lennie.

Nekem decemberben volt az első szakításom egy 5 éves kapcsolatból. 1 hónapig nem tudtam létezni, elmentem dolgozni ott is csak éppen lélegeztem, otthon meg csak feküdtem. Egy nap viszont arra keltem, hogy ez nem mehet tovább, ki kell törnöm ebből. Elkezdtem fogyókúrázni, kicsit edzeni, önismereti könyveket olvasni és átgondolni a volt kapcsolatomat hogy mi volt a probléma.

Azóta összejöttem egy másik lánnyal, aki egyenlőre úgy tűnik sokkal inkább egyezik velem. Persze még tart a rózsaszín köd, de nagyon más a kapcsolatunk már most, mint az előző.

Hagyj időt magadnak. Ne félj sírni, ha van kinek a vállán akkor nyugodtan, segíteni fog. Szépen alakul majd magától a feldolgozás. Kitartás haver!

2023. márc. 28. 07:15
 4/22 Hans Pötterman ***** válasza:
24%
Bro nőjj fel ez ,ilyen tini szint, nehogymár hagyd hogy így összeroggyantson egy kis csalfa perszóna. Sírjon ő. Te pedig forgasd a magad javára a tanulságokat és emelt fővel távozz, hidd el jobban fogja zavarni őt is.
2023. márc. 28. 07:24
 5/22 anonim ***** válasza:
38%
Rugj be menj el két örömlányhoz és minden okés.
2023. márc. 28. 07:27
 6/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat és a jó tanácsokat. Picit olyan ez, mint mikor az ember fejben tudja, hogy lesz jobb is, de a lelke azt mondja erre, hogy hazugság...

Mindenesetre jó volt olvasni a válaszokat, picit bennem is reményt keltett, hogy valóban van tovább.

2023. márc. 28. 08:05
 7/22 anonim ***** válasza:
48%
Pár nap és jobb lesz. Ahogy írták az élet megy tovább.
2023. márc. 28. 08:10
 8/22 anonim ***** válasza:
68%
Még egy hópihe.. ember, ez csak egy csaj, nem egy létfontosságú szerved mondta fel a szolgálatot.
2023. márc. 28. 09:34
 9/22 anonim ***** válasza:
58%
Most ért véget a kapcsolatom.. gyerekkel maradtam magamra. Hidd el jobb helyzetben vagy mint én ez is megnyugtathat! Tudom jól hogy van tovább és nem áll meg az élet hiába “köt minket össze” valami örökké, az első szakításomból megtanultam hogy tovább lehet lépni akkor is ha nem hiszel magadban!
2023. márc. 28. 11:27
 10/22 A kérdező kommentje:

Utolso, nagyon sajnalom… ettol tenyleg jobb helyzetben vagyok, de ez sajnos nem vigasztal. Olyan mintha a szivemet teptrk volna ki belolem es folyamatosan csak sirnek. Tudom, hogy eleg gaz ez a magatartas de egy reszem meghalt mikor szakitott velem a szerelmem..

Remelem en is leszek majd egy nap olyan eros mint te

2023. márc. 28. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!