Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet feldolgozni egy szakitast?
Tegnap szakitott velem a baratnom es azota ugy erzem ossze vagyok torve. Az osszes konnyemet kisirtam es nincs motivaciom semmire… ugy erzem nincs tobbe okom ezen a foldon maradni.
Ti eltetek mar at hasonlokat?
Miért kell minden embernek átélnie ezt a fájdalmat....
Mondjuk van rosszabb tény és való...pl ha megcsalt volna, na az....az fáj igazán haver.
Ez így még oké amúgy, de engem meg megcsalt az a szemét, rhadek rbanc...és még mindig vele vagyok, mert gyenge vagyok szakítani bszki áhhhhhh...na ez a kemény, egy olyan lány mellett lenni aki megalázott.
Utolsó: tapasztalatból mondom, ne legyél hülye és ne kínozd magad. Én is próbáltam miután megcsalt, fél évig lenyomtam az önbecsülésem a sárba hogy megbocsájtsak. Utána ő szakított velem. Végy egy nagy levegőt és ess túl a dolgon, keress egy lányt aki megbecsül!
Kedves kérdező!
Velem tavaly szeptemberben szakított az első párom. Nagyon fájt, én szinte enni sem tudtam, folyamatosan rá gondoltam hogy mit csinálhat, vajon hiányozhatok e neki, megbánta e már hogy szakított velem stb.. úgy éreztem magam kb mintha valakim meghalt volna akit szerettem. Valószínűleg most te is ezt érzed. De megnyugtatlak, ez nem fog örökké tartani! Elhiszem, hogy nagyon fáj, mindenki átéli ezt egyszer sajnos. Lehetséges hogy nem fogod most elhinni amit írok, de ez az érzés el fog múlni! Az idő segíteni fog! Tapasztalatból mondom. Jó tanácsként mondok még pár tippet hogyan ne gondolj rá, hogyan lépj túl rajta:
Ne nézegesd semmiképp az insta vagy facebook oldalát!
Ne olvasd vissza a régi üzeneteiteket!
Ha kaptál tőle valamit, azt tedd el egy dobozba és tedd el olyan helyre ahol nem látod
Menj el a barátaiddal bulizni, szórakozni
Csináld azt amit szeretsz, ezzel is eltereled a gondolataidat róla
És a legfontosabb: ne menj bele masik kapcsolatba csakmert el akarod őt felejteni, mert neked és a másik félnek is rossz lesz utána!
Kitartást kívánok neked, hidd el, az idő segít:)
18: Köszönöm szépen a tanácsokat és sajnálom, hogy ezen te is átmentél. Sajnos nagyon nehéz elképzelni azt, hogy ez nem fog örökké tartani... annyira de annyira szeretem még mindig őt, nem vagyok képes elengedni és úgy érzem sosem leszek rá képes. Őszintén szólva, én még bízom abban, hogy valaha vissza jön hozzám és most már végre boldoggá fogom tudni tenni.
Egyébként igyekszem eleget tenni a leírt praktikáknak, de egyelőre még mindig egész nap ő jár a fejemben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!