Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet feldolgozni egy szakítást? Hogy lehet elfogadni, hogy az akit szeretsz többé nem az életed része és többé semmit sem tudsz majd róla?
Nehezen lehet feldolgozni. Az egyik fö kerdes, hogy miert törtent meg a szakitas, kinek a hibajabol.
Ha volt veszekedes, akkor haragszol ra, düh van benned, talan könnyebb a tovabblepes.
Ha meg mindig szereted, de valamilyen oknal fogva nem müködött a kapcsolat, en arra gondolok,hogy szeretnem ha boldog lenne, ha nelkülem akkor nelkülem. De talalja meg a boldogsagot, a masik tarsat.
Hidd el, te is megfogod.
Amint lesz egy masik, egy uj szerelem, ra fogsz koncentralni, es nem a regire. De a boldogsag nem egy masik embertöl függ, hanem sajat magatol.
Addig viszont, sird ki magad, ha kell napokon, honapokon kersztül. Kezdj el egy sorozatot, gyakran mozdulj ki otthon, talalkozz baratokkal, foglald le magad.
Aztan az IDÖ mindent megold.
"Egyszer egy indiai hercegnő az édesapjától kapott gyűrűvel felkeresett egy hindu bölcset.
Azt kérte tőle, hogy véssen a gyűrűbe olyan bölcsességet, mely:
-A szomorú napokon vigasztalja,
-A nehéz helyzetekben bátorítja,
-A boldog időszakokban pedig óvatosságra inti.
A bölcs pár nap múlva visszaadta a gyűrűt.
Csupán egyetlen szót vésett bele:
ELMÚLIK
Sehogy. Csak az idő az, ami segít. Nekem annak idején másfél év után múlt el. Valahogy úgy, hogy egy nap arra ébredtem, hogy már nem hiányzik. A hiánypótlás nálam nem működött, még rosszabb lett tőle.
N
Én is szerhasználót tartok távol magamtól, szerettem de sokat hazudott ezálltal laposodott. Azzal hitegetett h csak néha marihuánat szív, kiderült h többről van szó, ami nem fér az életembe. 8 hónapja leléptem.Hál égnek 65km van köztünk, esély sincs h összefussunk. Fél év után megkeresett viberen, de leráztam. Ráadásul most szültem meg a közös gyerekünket, de ő nemtudja h van egy gyereke, nem is fogja, megbízhatatlan szerhasználó nem hiányzik az életünkbe.
38N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!